Robert Johnson Haberleri

Robert Johnson Haberleri

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda kaybetti 99-71 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İstanbul deplasmanında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Bahçeşehir Koleji, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 99-71 kazanırken; 24 sayı atan Vladimir Stimac galibiyette önemli pay sahibi oldu. LH Fethiye Belediyespor’da ise Robert Johnson ve Dairon Atkins mücadeleyi 16 sayı ile tamamladılar. 

LH Fethiye Belediyespor Efes’e mağlup oldu 101-85 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı lider Anadolu Efes’e 101-85 mağlup oldu. Ev sahibi takımda 29 sayı atan Buğrahan Tuncer ile 18 sayı kaydeden Tibor Pleiss galibiyette önemli rol oynadı. Maçın en skoreri ise 31 sayı atan Robert Johnson oldu.  

LH Fethiye Belediyespor evinde kaybetti 86-93

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Avrupa’nın en önemli takımlarından birisi olan Fenerbahçe’yi ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda Euro Lig şampiyonluğunu kazanan sarı lacivertliler salondan 93-86 galibiyetle ayrıldı. Fethiye temsilcisinin yeni transferi oyun kurucu Robert Johnson oyuna bençten dahil oldu ve 20 sayı üretti.

Tarihi maç öncesinde anlamlı ziyaret

Pazar günü Beşkaza Spor Salonu’nda, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan tarihi maç öncesinde; Fethiye Fenerbahçeliler Derneği üyeleri Fethiye temsilcisinin antrenmanını ziyaret etti. Dernek yöneticileri ve üyeleri takıma tatlı ve çiçek takdim ettiler. Antrenmanda yeni transfer Robert Johnson da yer aldı.

Robert Johnson LH Fethiye Belediyespor’da 

ING Basketbol Süper Ligi’nin son sıralarda bulunan ekiplerinden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, guard rotasyonuna Erick Neal’in sakatlığı sonrası takviye yaptı. Fethiye temsilcisi son olarak Parma Perm forması giyen Robert Johnson ile sezon sonuna kadar anlaştı. Türkiye’ye gelen Birleşik Amerikalı guardın, Fenerbahçe maçında forma giyebileceği ifade edildi.