Rüzgar Haberleri

Rüzgar Haberleri

Kadınlar, 8 Mart’ta Barbunn Bistro’da eğlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye'nin sevilen mekânlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro'da Bora Gölbaşı rüzgârı esti.

MIYC Kış Trofesi Yarışı rüzgar yetersizliğinden iptal oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararası Yat Kulübünün (MIYC) 15'inci kez düzenlediği 7 ülkeden 38 yelkenli yatın katıldığı Kış Trofesi'nin 3'üncü ayak ilk gün yarışları, yeterli rüzgar olmadığı için yapılamadı.

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Bodrum-Fethiye arasında fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın Bodrum ve Fethiye arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Bodrum’da Fırtına Etkili Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle günlük yaşam olumsuz etkiledi. Rüzgar, hissedilen hava sıcaklığını da düşürdü.

Marmaris yelken yarışları Kış Trofesi başlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesi Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve 5 ayaktan oluşan MIYC Kış Trofesi, bu yıl 15. kez yelkenleri rüzgarla dolduracak. 20 Ocak'ta ilk yarışın başlayacağı trofe için son kayıt tarihi 19 Ocak olarak belirtildi.

Rüzgarın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yağmurlu ve rüzgarlı havanın ardından dalgaların boyu yükselirken, dalgaları kayıt altına almak isteyenler sahile koştu.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Fırtınada Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalış Plajı'nda yoğun rüzgarlı fırtına ve ara ara hafif yağış etkili oluyor. Çalış Plajı'nda bir vatandaş, fırtına ve yağışa aldanmadan denize girdi. O anlar kameralara yansıdı.

17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bindikleri bot kuvvetli rüzgarla sürüklenen 17 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.

Marmaris’te Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.

Marmaris’te etkili olan sağanağın ardından sahil çöple doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı etkili olan ve gün içinde hafif yağan sağanak ve rüzgarla birlikte Marmaris Halk Plajı adeta çöplüğe döndü.

Sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla bölgesinde devam eden sağanak ve gök gürültülü yağışın Perşembe sabah saatlerine kadar devam edeceği açıklandı.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.

Denizcilere ve balıkçılara fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

Yelkenciler rüzgarı beklerken denizde keyif yaptı

Marmaris Yarış Haftası'na katılan yelkenciler, rüzgarın yeterli hıza gelmesini beklerken, teknelerinin üzerinde güneşlenip denize girdi.

150 tekne ve bin 500'ü aşkın yarışçı rüzgarla buluştu

Bu yıl 35. kez düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup için tekneler, rüzgarla buluştu. Göz kamaştırıcı güzellikteki mavi sular üzerinde başlayan mücadele, 150'nin üzerinde tekne ve 1500'ü aşkın yarışçının katılımıyla Bodrum-Bodrum etabıyla başladı.

Atapark’ta BaBaZuLa Rüzgarı Esti

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

BAYK Güz Trofesi 1. Ayak Yelken Yarışları

Engin mavilikleri, doğal güzellikleri ve elverişli rüzgarıyla Bodrum yelken tutkunlarının vazgeçilmezi haline geldi. Özellikle her yıl Ekim ayında başlayan ulusal ve uluslararası organizasyonlarla bu dönem, Bodrum’da yılın yelken zamanı olarak anılmaya başladı.

Balcı, 'Muğla'da değişim rüzgarlarını estireceğiz'

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde başladı.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Halk Dansları Festivali rüzgarı esti

Marmaris’te düzenlenen iki günlük dans festivali izleyenleri coşku dolu anlar yaşattı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kültür sanat etkinliklerine her zaman destek olduklarını belirterek konuklara teşekkür etti.

Gelen Gitmek İstemiyor

Muğla’da deniz, kum ve güneş turizmin yanında, tekne turu, kano, rüzgar sörfü, kültür turu ve traking sporlarının yapılabildiği tek ilçe Ula ilçesinde son günlerin en gözde etkinliği durgun su kano turları.

Muğla Valiliği'nden orman yangını uyarısı

Muğla Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, son meteorolojik değerlendirmelere göre Muğla bölgesinde sıcak ve kuru hava ile birlikte rüzgarın da etkisini attıracağı açıklandı.

Amfi Tiyatro özel çocuklara ev sahipliği yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 25 özel çocuğun sahne aldığı konserde 70’lerin rüzgarı eserken, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaz akşamlarında birçok konsere ev sahipliği yaptığını belirterek, “Katıldıklarım arasında en keyifli olan konser buydu” diye konuştu.

90’lar Rüzgarı Esti...

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.