Sahil Bandı Haberleri

Sahil Bandı Haberleri

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Sevgililerin Tercihi Barbunn Cafe Bistro Oldu

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Başkan Adayı Kökten, Vatandaşlara Çiçek Takdim Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

Fethiye Ördek Adası’nda Renkli Görüntüler

Fethiye Sahil Bandı’nın bitişinde bulunan Fethiye Ördek Adası’nda ördekler renkli görüntüler oluşturdu. Ördek Adası’ndaki ördek görüntüleri vatandaşlar tarafından da tebessümle karşılanıyor.

Fethiye Sahil Bandı Türk Bayraklıyla Süslendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Vatandaşın tercihi sahil bandı

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenlik alanlar, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar 3. etap sahil bandın bulunan çimenlerde vakit geçiriyorlar.

Sahil Bandı Sessizliğe Büründü

Fethiye’de vatandaşların yürüyüş yaptığı, bisiklet sürdüğü ve keyifli vakit geçirdiği 3.Etap Sahil Bandı haftanın ilk gününde sessizliğe büründü.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Ali Tunç’tan Sahil Bandı’nda Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.

Sıcaklardan Bunalan Soluğu Sahil Bandında Aldı

Muğla’nın Fethiye İlçesi 9 günlük bayram tatili dolayısıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Aysun Karasaçlı Sahne Aldı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri dün akşam sanatçı Aysun Karasaçlı’nın 3.Etap Sahil Bandı’ndaki sahnesiyle devam etti.

Vatandaşlar, Soluğu 3. Etap Sahil Bandında Aldı

Fethiye’de Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur için oyunu kullanan vatandaşlar, soluğu 3. Etap sahil bandında aldı.

ESNAFLARDAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Sahil bandı esnafları, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SAHİL BANDINDA BALIK BEREKETİ

Sahil bandında balıkçıların yakalayıp vatandaşa sunduğu balıklar dikkat çekiyor. Balık sezonunda bereketli bir dönem olduğu kaydedilirken balıkçıların sergiledikleri balıklara ilgi yoğun. 

Müzikli Akşamlar Ölüdeniz’de!

Müzikli Fethiye Akşamları Ölüdeniz Sahil’de sanatçılar Aysun Karasaçlı, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle devam etti.

AKŞAMLARI EN KALABALIK ÇİMEN PARK

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenler akşamları Fethiye Halkı’nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar Denizatı Restoran ve Reis Kafe arasında kalan kısımda ki çimenlerde vakit geçiriyorlar.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI’NDA AYSUN KARASAÇLI GÜNÜ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Aysun Karasaçlı ile devam edecek. 3. Etap Sahil Bandı'nda gerçekleşecek olan konser saat 20.30’da başlayacak.

15 TEMMUZ’DA FETHİYE BEŞKAZA’DA TOPLANDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeni ile Fethiye’de etkinlikler düzenlendi. Fethiye Sahil Bandında Milli Beraberlik ve Dayanışma Yürüyüşü başlayan etkinlikler Beşkaza Meydanı’nda devam etti. Etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

Müzikli Fethiye Akşamları Osman Batur Keser ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.

Selçukoğlu Sesiyle Büyüledi

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.

Belediye’den Açık Hava Konserleri

Fethiye Belediyesi tarafından 20 Haziran-11 Ağustos arasında tarihleri arasında farklı yerlerde açık hava konserleri verilecek.

Selimiye sakinlerinden Marmaris Belediyesi’ne tam not

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki tatil merkezlerinden biri olan Selimiye'deki sahil bandı Marmaris Belediyesi'nin yaptığı çalışmayla daha modern ve konforlu bir görünüme kavuştu. Çalışma bölge sakinlerinin de beğenisini kazandı.

Soğuk sokakları boşalttı

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyir etmeye başladı. Havanın soğumasıyla birlikle güneşli havalarda sahil bandında gezmeyi tercih eden vatandaşlar aşırı soğuklar nedeni ile evde kalmayı tercih etti.

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.