Şahıs Haberleri

Şahıs Haberleri

Seydikemer’de 11 Yıl Hapis Cezası İle Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Polise sosyal medyadan meydan okudu, soluğu karakolda aldı

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

20 Yıl Hapis Kararı İle 10 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı

Muğla polisinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda adam öldürme suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Datça’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 13 düzensiz göçmen kurtarılırken, ülkeyi yasa dışı yollardan terk etmeye çalışan bir şahıs yakalandı.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Dolandırıcılıktan aranan 42 şüpheli yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesinin sağlanması maksadıyla 372 personelin katılımıyla ‘Dolandırıcılık’ suçundan aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Fethiye’de hapis cezası bulanan 2 şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

6 ayrı suçtan 19 yıl 5 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 6 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Bodrum'da 12 Hayvanı Zehirlediği İddia Edilen Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 kedi ve köpeği zehirleyen şüpheli, jandarmanın 45 ayrı güvenlik kamerasına ait 72 saatlik görüntüleri izlemesi ile yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayalıklardan düşen şahıs ekipler tarafından kurtarıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yaraş Mahallesinde kayalıklardan düşen adam İtfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Adli makamların karşısına çıkarılan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık Suçunda Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda Menteşe ilçesinde dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Bodrum'da Onlarca Kişinin Gözü Önünde Husumetlisini Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Jandarma genel asayiş uygulamasında 47 şahıs yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulamasında 6’sı kesinleşmiş hapis cezası bulunan 47 kişi yakalandı.

Yatağanda Tarihi Eser Kaçakçılığı: 3 Gözaltı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla’da 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

Muğla’da 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranması bulunan şahıs yakalandı.

Muğla’da suça geçit yok!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı düzenledikleri operasyon ve denetimler neticesinde farklı suçlardan bulunan toplamda 67 şahıs yakalandı. 

Yaşından Fazla Suç Kaydı Var

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 31 ayrı suçtan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 25 yaşındaki şahıs Jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Damacanalı Mazot Hırsızına Suçüstü

Muğla’nın Milas ilçesinde ilçesinde bir kamyonetten damacana ile mazot çalan bir şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Başkasına ait kimlikle yakalandı, 20 yıl hapis kararı ile arandığı ortaya çıktı

Ula ilçesinde polis ekiplerinin denetimleri esnasında kimlik ibraz edemeyen ve davranışlarından şüphelenilen şahıs, 6 ayrı suçtan 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis kararı bulunan şüpheli çıktı.

Başından Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir şahıs başından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

Aday Adayı Demir, İddialara Sert Cevap Verdi!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Oğlunu Darp Eden Komşusunu Tüfekle Vurdu

Muğla'nın Milas ilçesinde iddaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Marmaris Balan Dağı'nda Kaybolan Şahıs İçin Aramalar Havadan Ve Karadan Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 13. gününde de 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ederken Jandarma Komutanlığına bağlı Cayrokopter de havadan bölgeyi tarıyor.