Sea Haberleri

Sea Haberleri

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum 4-5 Kasım tarihlerinde Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışmalarından olan 20’nci Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Bodrum’da kruvaziyer turizmi devam ediyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Seven Seas Navigator, 404 yolcu getirdi.

Geleneksel Sea Garden Hasat Günleri’nin 5’incisi gerçekleştirildi

 Bodrum’un koylarından Yalıçiftlik’te bulunan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Türkiye’de zeytin ve zeytinciliği yaşatmak, yerli, sürdürülebilir ve doğal üretime destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği Sea Garden Hasat Günleri’nin 5’incisini gerçekleştirdi.

Dev yolcu gemisi 560 yolcu getirdi

Bahama Bayraklı Seaborn Encore isimli dev yolcu gemisi 560 yolcu ve 440 personeli ile Marmaris Gümrüklü Limanına yanaştı. Seaborn Encore, akşam saat 23.00'da Marmaris limanından ayrılarak rotasını Bodrum limanına çevirecek.

Odyssey Of The Seas 4 bin 207 yolcuyla geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Odyssey Of The Seas isimli yolcu gemisi ekim ayında, 42 bin 207 turist getirdi.

Dev Gemi İle Geldiler

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen 180 metre boyundaki Seabourn Encore adlı yolcu gemisi, 568 yolcu getirdi.

Laguna Lounge mutfağında Portekiz lezzetleri

Bodrum’un önemli koylarından Yalıçiftlik’te faaliyet gösteren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un imza restoranı Laguna Lounge, misafirlerine Portekiz mutfağının geleneksel lezzetlerini bir araya getiren özel bir menü sundu.

Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvası sona erdi

Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve milli sporcuların katılımıyla kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonun kazananları, geçen yıl da birinciliği göğüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yeşil ve Yaren Sencel oldu.

Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Muğlalı 2 Sporcu Muğla’yı Temsil Edecek

Galler'in Swansea şehrinde 10-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak olan U18 Kızlar Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Muğlalı 2 sporcu Muğla’yı temsil edecek.

SEA STAR LİNDOS’U KAYMAKAM KARAMAN KARŞILADI

Yunanistan’dan gelen Sea Star Lindos yolcu feribotu, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman tarafından karşılandı.

MUĞLA'DA DENEYAP TEKNOLOJİSİ'NE 160 ÖĞRENCİ SEÇİLECEK

Muğla'da Deneyap Teknolojisi'nde 4.fazda açılmış olan E-sınava 1076 öğrenci başvuru yaptı. E-sınav, 1 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında günde 4 seans olacak şekilde gerçekleştirildi.

BODRUM SAHİLLERİNDE YOĞUNLUK SÜRÜYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerli ve yabancı turistler; deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. İlçede sahillerde yoğunluk yaşanıyor.

FETHİYE'DE DENİZİN RENGİ TURKUAZA DÖNDÜ

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Kelebekler Vadisi'nde, deniz suyu turkuaz renge büründü.

FETHİYE ROTARY KULÜBÜ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Sea Horse Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

218 yolcu bulunan feribottaki yolcular kurtarıldı

İçinde 218 yolcusu bulunan 35 metre boyundaki yolcu gemisi Bodrum-Kos Adası arasında makine arızası yaptı.

383 yolcuyla Bodrum’a geldi

Muğla'nın Marmaris ilçesinden Bodrum ilçesine gelen Seabourn Encore isimli kruvaziyer, 383 yolcu getirdi.

İki dev yolcu gemisi Bodrum’a geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen 179 metre boyundaki Seabourn Encore isimli yolcu gemisi, ilçeye 206 yolcu getirdi. İlçeye yolcusuz olarak gelen Blue Sapphire ise ilk yolcularını Bodrum'dan alıp Yunan adalarına hareket edecek.

Dalaman spor turizminde atağa geçti

Sporsever tatilciler için kolları sıvayan Hilton Dalaman, bu kapsamdaki yatırımlarını hızlandırdı. Geçen yıl 'Bisiklet dostu' unvanını alan otel, bu yıl kiteboard, windsurf, seakayak kulüp ve eğitim merkeziyle bu branşlarda hem yurtiçi hem de yurtdışında yarışlar düzenlemek için adaylıklarını tamamladı.

ENGEL TANIMADAN YÜZDÜLER

Özel gereksinimli gençlerin topluma kazandırılmasını sağlamak amacı ile Fethiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Engelsiz Kulaçlar Projesi” kapsamında engelli gençler Ölüdeniz’de bulunan Sea Horse Beach’te denize girdiler.

Bodrum’a sezonun ikinci kruvaziyer gemisi geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesine sezonun ikinci kruvaziyer gemisi 'Seabourn Encore' 237 yolcuyla geldi.

Chelsea’yi almak için kolları sıvadı

İş adamı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Chelsea'yi almak için tüm hazırlıkların tamamladıklarını Perşembe günü Chelsea yöneticileriyle masaya oturacaklarını söyleyen Bayrak, 'Londra'da Türk bayrağını dalgalandıracağız' dedi.

Menteşe Belediyesi’nden Sevgililer Günü’ne Özel Gösterim

Menteşe Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Türk sinemasının kült yapımlarından “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini kültür – sanat etkinlikleri kapsamında halkımızla buluşturuyor. Türk Sinemasının başyapıtlarından birisi olarak kabul edilen film, Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde 13 Şubat Pazar Günü saat:14.00’te ve 20.00’de iki seans, 14 Şubat Pazartesi Günü saat: 20.00’de tek seans olarak gösterime girecek.

Menteşe Belediye Tiyatrosu’ndan çocuklara yarı yıl tatili hediyesi

Menteşe Belediye Tiyatrosu okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte perdelerini çocuklar için açtı. Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Ayhan İçöz Salonunda 2 seans sahnelenen ‘Oyuncaklar Dünyası’ adlı müzikli oyunu çocuklar aileleriyle birlikte ilgiyle izledi. 

35 yıllık turizmci Meşealtı Otantik Kebap’ı kışın da devreye soktu

Turizmde hizmet kalitesi ve personel devamlılığı arasındaki doğrudan ilişkiye değinen Turizmci Recai Çakır, 'Kış aylarında kapanan mekanlar yıpranmakla birlikte her sezon yeni personel arayışına girerek yeniden personel eğitmek zorunda kalıyor. Toplamda 4-5 ay olan sezonun bir kaç ayı eğitimle geçiyor. Bu yüzden de hizmet kalitesini oturtmak zaman alıyor ve çok büyük markalar da bundan zarar görüyor' diye konuştu.

Fıtık Ağrılarına Ameliyatsız Çözüm

Anestezi ve Algoloji Uzmanı Dr. Pınar Özlülerden, bel ve boyun fıtığı vakalarının yüzde 95’inde ameliyata gerek olmadığını belirterek, ağrıların Radyofrekans yöntemi ile giderilebildiğini söyledi. Özlülerden, bu yöntem ile hastanın 1 veya 2 seansta ağrılarından kurtulup normal hayatına döndüğünü bildirdi.

500 yıllık meşe ağacı, gurmelere kışın da ev sahipliği yapıyor

Bodrum Gümüşlük'te hizmet veren ve kısa sürede misafirlerin gözdesi haline gelen Meşealtı Otantik Kebap, yeni kış bahçesiyle kışın da Bodrumlulara Güneydoğu mutfağının seçkin lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bodrumlu sporcu Aysu Türkoğlu başarısıyla gururlandırdı

Akdeniz'in en kapsamlı açık su yüzme şampiyonası olan 14'üncü Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası bu yıl 4'üncü kez Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da düzenlendi. Şampiyonada Bodrumlu sporcu Aysu Türkoğlu başarısıyla gururlandırdı.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Fethiyeli Sporcu Yücel, bronz madalya kazandı

Antalya Kemer bir kere daha Sea To Sky'a ev sahipliği yaptı. 33 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu sıra dışı enduro yarışında Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel bronz madalya almaya hak kazandı.