Seçmeler Haberleri

Seçmeler Haberleri

Büyükşehir Okçuları Milli Takımda

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.,

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Fethiyespor A Takım Seçmeleri Devam Ediyor

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmak için seçmeler gerçekleştiriyor.

GENÇ OYUNCULAR MİLLİ TAKIM YOLUNDA

TFF Genç Milli Takım Seçmelerinde Muğla ilinde yapılan seçmelerde Fethiyespor U14 Takımından Ali Eren Yeşilkaya, Yunus Selen, Yiğitcan Yörükoğlu 2.tura atlayarak son seçmelere seçildiler.

Köyceğizli minik taekwondoculardan il seçmelerinde büyük başarı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde minik taekwondo sporcuları Muğla il seçmelerinde büyük başarıya imza attı.

Köyceğiz’de çocuk oyunu için oyuncu seçmeleri yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimi veren eğitmenler 23 Nisan'da gösterime sunulacak çocuk oyunu için oyuncu seçmeleri gerçekleştirdi.

Muğla Boks il seçmeleri yapıldı

Muğla Boks İl Seçmeleri, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. 18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak'ta gerçekleşecek olan Dinçer İlhan Büyük Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Muğla'yı 57 kilogramda Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena'dan Songül Ayten temsil edecek.

İşitme Engelliler Yüzme’de Türkiye Şampiyonundan İlman’a Ziyaret

10 Haziran 2021 tarihinde Balıkesir’de gerçekleşen İşitme Engelliler Milli Takım Seçmeleri Yüzme Yarışlarında Muğla’dan katılan sporcu, şampiyon olarak milli takıma seçildi.

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Dilşah Eliküçük Türkiye 3.’sü oldu

Muaythai Federasyonu'nun düzenlediği Gençler Türkiye şampiyonası milli takım seçmeleri müsabakalarında Fethiye gençlik ve Spor kulübü sporcusu Dilşah Eliküçük Türkiye 3.’sü oldu. 

Fethiye’den Muaythai Milli Takım seçmelerine 8 sporcu gidiyor

Muaythai Federasyonu Başkanlığının 2021 faaliyet programında yer alan 1-7 Haziran tarihleri arasında Aydın / Kuşadası'nda gerçekleştirilecek “Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Müsabakalarına Fethiye ‘den 8 sporcu katılacak.

Yelkenciler, İzmir’e ailelerinin başarı dilekleri ile uğurlandı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Yelken Milli Takımı seçmeleri; optimist kategorisinde 3-9 Nisan tarihlerinde, laser sınıfında ise 11-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Fethiye Yelken Kulübü sporcuları, İzmir’de düzenlenecek etkinliğe kulüp tesisleri önünden aileleri tarafından uğurlandı. 

Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler

Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Müsabakaları kapsamında İl Takımı Seçmeleri yapıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun bünyesinde gençleri spora teşvik etmek ve atletizmi geliştirmek amacıyla gerçekleşen müsabakalar Muğla’da olduğu gibi Türkiye’nin bütün şehirlerinde yapılmaya devam ediyor. Çeşitli kategorideki birçok sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporcular, 20 Mart 2021 tarihinde Balıkesir (Bandırma)’da ve 3 Nisan 2021 tarihinde Manisa’da olmak üzere iki kademede gerçekleştirilecek Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Bu amaçla yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular belli oldu.

6 boksör altın madalya kazandı 

Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu’nda bulunan boks salonunda gerçekleştirilen il seçmelerine Likya Gençlik ve Spor Kulübü ve Fethiye Boks Okulu; 8 kişi katıldığı turnuvayı 6 altın ve 2 gümüş madalya ile tamamladı. Organizasyonda birinciliği elde eden sporcuların, Türkiye Şampiyonasında yer alacağı belirtildi. 

Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda Milli Takım Seçmeleri yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 11-12 yaş Milli Takım Seçmesi Yüzme Yarışları yapıldı. Muğla’yı temsil edecek olan 7 sporcu Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandı.

BELEDİYESPOR’DA MİLLİ GURUR!

2000 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor da bir kez daha milli gurur yaşanıyor. Belediyespor Kickboks takımı sporcusu Beyza Çelik, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerini kazanarak, milli sporcu ünvanını aldı. Beyza Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonası 60 kg genç bayanlar kickboks turnuvasında temsil edecek.