Şehit Aileleri Ve Gazi Haberleri

Şehit Aileleri Ve Gazi Haberleri

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Vali Akbıyık şehit aileleri ve gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet’in 100.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’daki şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Müdür Dadaşoğlu'na anlamlı ziyaret 

Şehit aileleri ve gazi yakınları Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu ramazan bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Tavlı Seydikemer’de Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftarda bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Seydikemer ilçesinde Şehit Aileleri gaziler ve gazilerin aileleri ile iftarda bir araya geldi.

SEYDİKEMER’DE ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Önder Akdenizli düzenlenen programda şehit aileleri ve gazi ailelerinin davet edildiği iftar yemeğine katıldı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İÇİN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER VALİ ORHAN TAVLI’YI ZİYARET ETTİ

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

FETHİYE'DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile özel bir kurum ortaklığında, şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

MARMARİS BELEDİYESİ’NDE ’ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ HİZMETLERİ BİRİMİ’ KURULACAK

Marmaris Belediye meclisinde Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulması yönünde karar alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay konuyla ilgili 'Bundan böyle şehit yakınlarına ve gazilere daha iyi hizmet vereceğiz' dedi.

Marmaris Kaymakamlığı Şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenledi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Şehit aileleri ve Gazilerin davetli olduğu iftar yemeği programında ilçe kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri ve Sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti birlikte iftar yaptı.

Muğla Valisi Tavlı, Marmaris’teki iftar programında polisler, şehit aileleri ve gaziler ile buluştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Marmaris'te yaşayan şehit aileleri, gaziler ve emniyet teşkilatı il ve ilçe protokolü ile iftar sofrasında buluştu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.

Fethiye Gaziler Derneği’ne Tokat’tan Anlamlı Ziyaret

Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel ve dernek üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve dernek üyelerine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Fethiyeli Şehit Aileleri ve gaziler, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demir ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı, geçmişin yad, şehitlerimizin ruhlarının şad edildiği ziyarette, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel’e ziyaretin anısına plaket taktim etti.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Saniye Kulaç'a Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve ekibi Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Sed Medya’ya Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Ekibi SED MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Dilberoğlu şehit aileleri ve gaziler ile buluştu

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gaziler tekne turuna çıktılar

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Fethiye’deki şehit aileleri, gaziler ve yakınları tekne turuna çıktı. 12 adalar turu öncesinde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şehit yakınları ve gazileri teknede ziyaret edip, sohbet ettiler.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden iki kınama birden

Fethiye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Namık Ünal, Ayasofya İmamının yaptığı son açıklama ve Fethiye’de bir okulda Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Yunus Taşkıran’ın paylaştığı silahlı fotoğraf için “kınama” açıklamasında bulundu. 

Vali Civelek, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği ev sahipliğinde Şehit aileleri ve Gaziler onuruna akşam yemeği düzenlendi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET EDİYOR…

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in eşi Semiha Şahiner, şehit aileleri ve gazilere yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU…

Merhum iş adamı Celal Ece ruhuna Ece Saray Hotel'de düzenlenen iftar yemeğinde Fethiye ve Seydikemer İlçeleri'ndeki şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar etkinliğinde bir araya getirildi. İftar programına Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın yanı sıra protokol üyeleri de katıldı.

Vali Çiçek, Seydikemer’de Şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek ile eşi Hülya Çiçek Seydikemer’de düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.