Seki Haberleri

Seki Haberleri

Milas’taki Kazada Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesinde motosiklet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

Saydam, ‘Gelir İle Öğrencilere Burs Vereceğiz’

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek için keşkek, börek ve çorba kermesi düzenledi.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

Yurtlarda kültür sanat çalışmaları yapılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Erkek Yurtlarında öğrenciler kültürden sanata birçok atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Akdenizli: “Seydikemer’de Turizmi 12 Aya Çıkaracağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Esenköy’de Dont ve Yayla Gökbenli hemşehrileriyle buluşan Akdenizli, yeni dönemde ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projelere ilişkin bilgi verip; “Turizmi 12 aya yayacak Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projemiz var. Projemiz şekillendi. İnşallah bu projemizi hayata geçirirsek, Seydikemer’de turizmi 12 aya çıkaracağız” dedi.

Menteşe’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Muğla’da gençler sanat atölye çalışmalarına katılıyor

 Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren genç ofiste gençler sanat atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyor.

Bodrum'da Onlarca Kişinin Gözü Önünde Husumetlisini Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Fethiye’ye Yeni Hizmet Binası Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çıralı: ”İnşaat Faaliyetleri, 11 Mart’a Kadar Bitirilmeli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Milas’ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında orman işletmeye ait acil müdahale aracı ile kargo aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 orman işletme personeli hafif şekilde yaralandı.

CHP’den Eş Zamanlı ‘Medeni Kanun’ Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı aynı zamanda Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’nın, Medeni Kanun’a ilişkin basın açıklaması 81 il ve 973 ilçe kadın kolu başkanı tarafından eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi. Fethiye’de basın açıklamasını CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak okudu.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Başından Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir şahıs başından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

Fethiye Salı Pazarı’nı Soğuk Hava Vurdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı, Fethiye’de havaların birden bire soğumasından ötürü yarım bir şekilde açıldı.

Menteşe’de Çocuklar İçin İki Etkinlik Birden

Menteşe Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle çocuklar için Masal Saati Atölyesi ve P4C Felsefe Atölyesi etkinlikleri düzenliyor.

Milas'ta Tüfekle Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde iddiaya göre darp ettiği şahsın annesi tarafından tüfekle ateş edilerek vurulan Cemal Gül (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ortaca’da Arapaşı Şöleni Düzenlendi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Muğla Yosgatlılar Derneği tarafından Geleneksel Arabaşı Şöleni düzenlendi. Sekizinci kez düzenlenen şölen Bahçelievler Düğün Salonu’nda yapılırken, vatandaşlara Arapaşı çorbası ikram edildi.

Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

Fethiye’de Keşkek Ve Arabaşı Çorbası Kermes Etkinliğine Yoğun Katılım

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki’nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Yolcu Otobüsü Feci Şekilde Devrildi, 9 Ölü 28 Yaralı

Marmaris-Fethiye-Mardin güzergahında ilerleyen yolcu otobüsü, Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti.

İtfaiye Ekipleri Yanan Evden 2 Kediyi Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangında itfaiye ekipleri 2 kediyi yaralı şekilde kurtardı.

Fethiye’de Dalgıçlar 2024 Turizm Sezonunu Sabırsızlıkla Bekliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde geçtiğimiz turizm sezonunu gayet olumlu ve sorunsuz şekilde kapatan dalgıçlar yeni yaz sezonunu umutla bekliyor.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçiler Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde mahsur kalan iki keçiyi AKUT Fethiye ekipleri kurtardı.

İlçe Müftüleri Toplantısı Ortaca’da Yapıldı

Muğla’da din hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla gündemdeki konuların istişare edildiği Olağan İlçe Müftüleri Toplantısı, Ortaca İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı'nın ev sahipliğinde Dalyan’da gerçekleştirildi.

Başkan Hıra’dan Asgari Ücretin Pazara Endeksli Artış Yorumu

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yeni asgari ücretin pazardaki fiyatları etkileyip etkilemeyeceği hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Hıra, ‘Fiyat artışları asgari ücrete orantılı değildir. Mevsimsel bolluk ve kıtlığa göre fiyatlar şekillenir’ dedi.

Lokanta Ve Kafelerde Yeni Dönem

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Marmarisliler Yeni Yıla Coşku İle Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar yılbaşını coşkulu şekilde kutladı. Tüm ilçe genelinde alınan had safhada güvenlik önlemleri ile vatandaşlar mekanlarda ve yat limanında yeni yıl coşkusunu huzur içinde yaşadı.