Servis Haberleri

Servis Haberleri

Otobüste Rahatsızlanan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

Milas'ta Servis Minibüsleri Çarpıştı: 29 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde servis minibüslerinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 29 kişi yaralanırken, kaza anı bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Fethiye'de Uzman Ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Milas’ta Otomobil Küle Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan yangında bir otomobil küle döndü.

Artan solunum yolu vakaları sonrası uzmanından uyarı: “Okulların Açılması İle Vakalar Artabilir”

Son günlerde acil servis ve polikliniklerde yoğunluğa neden olan solunum yoluyla bulaşan enfeksiyon hastalıklarına karşı Kovid-19 döneminde olduğu gibi maske, mesafe ve hijyen önerilirken, uzmanlar okulların açılması ile birlikte salgın hastalıklarda artış yaşanma ihtimalinin yükselebileceği uyarısında bulundu.

MEAH’da Numune Alma Yöntemleri Eğitimi Verildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde servis sorumlu hemşirelerine "Numune alma yöntemleri" konulu eğitim verildi. Eğitim Tıbbi biyokimya AD öğretim üyesi Doç.Dr. Ercan Saruhan tarafından servis sorumlu hemşirelerine verildi.

Öğrenci servisi devrildi, 9 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 9 rehabilitasyon öğrencisi yaralandı.

Dolandırıcılardan ‘Kombi bakım’ oyunu

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen mesajda, kombi bakım servis hizmeti adı altında arayan kişilere itibar edilmemesi istendi.

Belediye'den öğrenci servislerine sıkı denetim

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde öğrencilerin okullara güvenli ulaşımı için denetimlerini sürdürüyor.

Ticari Araç İle Personel Servisi Çarpıştı: 1 Ölü 7 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari araç ve personel servisinin çarpışması sonu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Türker Türkoğlu (66) olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

250 araç denetlendi

Eğitim ve öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Şoför Sara Nöbeti Geçirdi, Öğrenci Servisine Çarptı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde şoförünün sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kamyonetin önündeki öğrenci servisine çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Şarampole devrilen otobüsteki yaralı sayısı 19’a yükseldi

Şanlıurfa’dan çalışmak için Denizli’ye gelen işçileri taşıyan servis otobüsünün şarampole devrildiği kazada yaralı sayısı 19’a yükseldi.

Acemi Kasaplar Acil Servislerin Yolunu Tuttu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kesim sırasında yaralanan acemi kasaplar, Fethiye Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerin acil servislerin yolunu tuttu. 

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Vali Tavlı Mutfakta Özel Bireylerle Bir Araya Geldi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Muğla Zihinsel Engelliler Derneği işbirliğinde Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında 11 Mart – 18 Haziran tarihleri arasında özel öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiş olan Kahvaltı ve Servis Hizmetleri Kursu’nun yılsonu kapanış etkinliği düzenlendi.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Ulaşıma fahiş zamma tepkiler büyüyor

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi denetimindeki taksi, servis ve toplu taşıma hizmetlerine yüzde 41 zam yapılmasının ardından tepkiler sürüyor.

OKUL SERVİSİ ALEV ALEV YANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürücüsünün çalıştırmak için kontağı çevirdiği okul servisi bir anda alevalırken, minibüs tamamen yandı.

OKULLAR AÇILDI FETHİYE’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Fethiye'de okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu oluştu. Okul servislerinin ve işe gitmek isteyenlerin trafiğe çıkmasıyla trafik yoğunluğu sabah, öğle ve akşam saatlerinde maksimuma ulaştı.

DALAMAN'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Muğla'nın Dalaman ilçesinde öğrencileri bırakıp boş vaziyette dönen öğrenci servisi ile 2 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

SERVİS SÜRÜCÜLERİ İÇİN ÖZEL EĞİTİM

Taşımalı ve özel servis sürücüleri/rehber personeline yönelik eğitim verildi. Eğitimden toplam 195 servis şoförü yararlandı.

SERVİS ARACI KAZA YAPTI: 7 YARALI

Muğla’nın Milas-Ören karayolu üzerinde trafik kazası meydana geldi.

JANDARMA'DAN OKULLAR ÇEVRESİNDE VE SERVİS ARAÇLARINDA DENETİM

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetimi uygulaması gerçekleştirildi.

BELEDİYEDEN, ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Bodrum Belediyesi tarafından öğrencilere verilen eğitim öğretim destekleri yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlerde servis hizmeti de başladı. Son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine, servis hizmeti getirildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİNDE YANGIN ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir öğrenci servisinde çıkan yangında, servis alevlere teslim oldu.

KÖYCEĞİZ'DE OKUL SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK EĞİTİM DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okul servis araç sürücülerine yönelik, iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi.

KÖYCEĞİZ JANDARMASI OKUL SERVİS ARAÇLARI DENETİMLERİNE BAŞLADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, öğrencilerin daha güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerine başladı.