Seydikemer, Haberleri

Seydikemer, Haberleri

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Seydikemer’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti.

Fethiyeli Hakem Emre Kargın, formasını hediye etti

Süper Lig hakemlerinden Fethiyeli Emre Kargın, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ziyarette bulundu.

Başkan Akdenizli, 5 Yıl Görev Yapacağı Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Seydikemer’deki satranç turnuvası sona erdi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen 3. Geleneksel Satranç Turnuvası, genç zihinleri doğa bilinciyle buluşturdu.

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Başkan Akdenizli: “Rekor Kırdık”

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de ED Spor Akademi Açıldı

Muğla Seydikemer'de spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Genç Girişimci Erkan Doğan tarafından kurulan ED Spor Akademi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli ve eğitici spor faaliyetleriyle dolu bir kapı aralıyor.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerli Kadınlara Eğlence Jesti

Seydikemerli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar Matinesinde doyasıya eğlendiler. 

Mermer işçisi kadınlar ekmeklerini taştan çıkarıyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir mermer fabrikasında çalışan kadınlar iş makinelerinde mermer kesip ekmeklerini adeta taştan çıkartıyor.

Başkan Akdenizli: “Biz her zaman yine birlikteyiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ortaokul öğrencilerine gıda israfı ve kompost yapım eğitimi

Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencilerine, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Serpil İkiz tarafından 'Sağlıklı beslenme, gıda israfı ve kompost yapımı' eğitimi verildi.

"Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Seydikemer’den Almanya’ya Balık İhracatı

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Sahil Ceylan Mahallesi’nde üretilen ve işlenerek füme şekline getirilen alabalıklar gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra Almanya’ya gönderildi.

Cumhur İttifakı, Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Seydikemer'de Araç Alev Aldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir araç seyir halinde ilerlerken aniden alev alması sonucunda yangın çıktı.

Seydikemer Belediye Başkan Adayı Akdenizli’den SED Medya’ya Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, SED Medya’ya ziyarette bulundu. 

Seydikemer’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Pazar Esnafı’ndan Başkan Akdenizli’ye Tam Destek

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

‘Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması’ Sona Erdi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" ve "Dîvân-u Lugâti't-Türk Hakkında Deneme Yazma Yarışması" sonuçları açıklandı.

Seydikemer, EMİTT’e Hazır

Seydikemer’in tanıtımı için 6- 9 Şubat tarihleri arasından İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara katılacak olan Seydikemer Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Dalgıç Atandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.

Vergi Rekortmeni Olan Başkan Akdenizli'ye Teşekkür Plaketi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketi takdim etti.