Sıcak Asfalt Haberleri

Sıcak Asfalt Haberleri

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Yatağan Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının birinci katı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından birinci kat sıcak asfalt çalışması tamamlanırken kaldırım yapımına başlandı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da 24 Bin Metrelik Sıcak Asfalt Çalışmasını Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis ve Gündoğan güzergahında başlattığı 24 bin metrelik sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Bodrum Mumcular’da Sıcak Asfalt Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Muğla’nın Yollarına Milyarlık Yatırım

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da sorumluluğunda 2 bin 346 km yol olan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda yaklaşık 1 Milyar TL yatırımla birinci kat, ikinci kat, sıcak asfalt, parke kaplama olmak üzere 3 bin 261 km yol çalışması ve 162 km otokorkuluk çalışması yaptı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

26 Bin Metre Sıcak Asfalt Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesinde 7 bin metrelik çalışma başlattı.

Bodrum’da 14 Bin Metre Sıcak Asfalt Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan yol çalışmaları kapsamında şuana kadar 14 bin metre sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler 12 bin metre daha asfalt çalışması gerçekleştirecek.

Belediye'nin Çalışmaları Devam Ediyor

Bodrum’da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sıcak asfalt çalışması başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’un en büyük sorunu olan altyapı eksiklerinin tamamlanması için kanalizasyon ve arıtma tesisi projelerini tamamlıyor.

Düğerek mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe Düğerek Mahallesinde alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının ardından başlattığı 1400 metre sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde başlattığı Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kavaklıdere’nin 3 mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kavıklıdere’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere İlçesinde Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. 

Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye’de Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Başkan Karaca, “Şimdi yapmasaydık, iki katına mâl olacaktı!”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Mustafa Kemal Bulvarı’nda devam eden BSK Sıcak Asfalt çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutreis’te sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Bodrum’da çalışma başlatan ekipler bölgede modern ve güvenli yol projelerini hayata geçiriyor.

Turgutreis’te Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis arasında çift yön sıcak asfalt çalışması başlattı.

Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Baha Şıkman Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Fethiye Belediyesi tarafından Baha Şıkman Caddesi’nde BSK Sıcak Asfalt üst tabaka döküm işi tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çizildi. Ölüdeniz Caddesi’nde üst tabaka döküm çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Baha Şıkman Caddesi Aşınma Tabakası Serimi Tamamlandı

Fethiye Belediyesi tarafından yürütülen Baha Şıkman Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt BSK aşınma tabakasının seriminin tamamlandığı belirtildi.

Asfalt çalışması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından Seyfettin İnce Caddesinde 2 kat sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü

Fethiye Belediyesi tarafından Ölüdeniz ve Baha Şıkman Caddeleri’ne sıcak asfalt BSK aşınma tabakası dökülmeye başlandı. Birinci etap olan Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü. Çalışmalar Ölüdeniz Caddesi’nde gece gündüz devam ediyor.

Akyarlar’a Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan altyapı projelerinin tamamlandığı bölgelerde kazı yapılan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde 2 bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.