Sigara Haberleri

Sigara Haberleri

Evde Kaçak Sigara Üretimine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de B.K. isimli şahsın evinde kaçak sigara üretimi yaparak piyasaya sürdüğü bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Sigaraya zam geldi

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris grubuna da zam geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre Philip Morris sigara grubuna 5 TL'lik zam geldi.

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde Muğla genelinde yapılan çalışmalarda çok sayıda kaçak elektronik sigara, tütün, sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 356 adet meyve aromalı kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda Datça’da yüklü miktarda kaçak elektronik sigara bulunduğu belirlendi.

Son sigarasını yakamadan hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bank üzerinde oturan ve sigarasını yakmak isterken fenalaşarak yere düşen şahıs hayatını kaybetti.

Kaçak elektronik sigara operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde ikamet eden S.M.G ve S.S.Y. isimli şahıslara il dışından kargo yolu ile kaçak elektronik sigara geleceği bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin ikametinde arama yapıldı.

Sigaraya büyük zam

Sigaraya, bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Philip Morris grubu 10 lira zamlandı. 45 liradan satılan sigara 55 liraya çıktı. Bu son zam ile birlikte sigaraya 1 yılda toplamda 17 TL zam gelmiş oldu.

Yangına sigara izmariti neden olmuş

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde önceki gün çıkan orman yangını ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada, sigara izmaritini atması ile yangını başlattığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Kaçak nargile ve elektronik sigara operasyonu: 1 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak nargile tütünü ile elektronik sigara sattığı tespit edilen 1 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Sigara Fiyatlarına Zam Üstüne Zam

Yeni vergi zamlarının ardından sigara fiyatlarına ikinci büyük zam geldi.

Çok miktarda kaçak sigrara yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan kaçak sigara operasyonunda çok miktarda sigara ele geçirildi.

'Dünya tütünsüz günü' yürüyüşü

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 31 Mayıs 'Dünya Tütünsüz Günü' çerçevesinde Dalyan Meydanı'ndan Kaunos Kral Çay Bahçesine kadar 'Sigarasız Bir Hayat için El Ele' sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

KAÇAK SİGARA ÜRETİLEN EVE JANDARMA OPERASYONU

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde kompresörlü sigara sarma makinesi ile kaçak sigara üretimi yapan iki kişi jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Muğla ve 5 ilçesinde polisin eş zamanlı düzenlediği 'duman' isimli operasyonda, 14 bin 830 doldurulmuş makaron ele geçirilirken, 8 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

EVİNİ SİGARA ÜRETİM FABRİKASINA ÇEVİRMİŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evini sigara fabrikasına çeviren şüpheli üretim yaparken suçüstü yakalandı.

MUĞLA’DA KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Muğla'nın Ula ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen kaçak içki operasyonunda kaçak alkol ve bandrolsüz sigara ele geçirildi.

SİGARAYA ZAM

Üç grubun da sigara markalarına gelen 2 liralık zam sonrası en yüksek sigara paket fiyatı 48 liraya yükselmiş oldu.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

Sigara izmariti ormanı yakıyordu

Muğla'nın Datça ilçesindeki tatil sitesi yanındaki ormanlık alana atılan sigara izmaritinden çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Sigara izmariti zeytinlik alanını yaktı

Muğla'nın Milas ilçesinde yoldan geçen araç sürücüleri tarafından atıldığı düşünülen sigara izmariti zeytinlik alanda yangına neden oldu.

Sigara izmariti çiftliği yaktı

Sigara izmariti nedeni ile çıkan yangında hayvan çiftliğinde bulunan saman ve yonca balyaları buğday ve yem çuvalları yandı. Ayrıca çiftlik içerisinde bulunan süt sağım boruları da zarar gördü.

Uzmanlar bu defa sigaranın anne karnındaki çocuğa etkisini araştırdı

İnsan sağlığını olumsuz etkileyen ve zararları saymakla bitmeyen sigaranın anne karnındaki çocukları da olumsuz etkilediği ortaya çıktı.

11 bin paket makaron ele geçirildi

Muğla'da Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda bandrolsüz sigara ve boş ve dolu makaron ele geçirildi.

Sigara Ve Alkole Rekor Zam

Hem alkollü içecekler hem de sigaranın Özel Tüketim Vergisi'ne (ÖTV) yüzde 47,4 zam yapıldı. Bu artış, sigara ve alkolde olağanüstü fiyat artışına neden olacak.

Dalaman Havaalanı Sigarayı Bırakıyor

Aralık 2021 – Aralık 2022 dönemini kapsayacak ‘Dalaman Havalimanı Sigarayı Bırakıyor Projesi’; Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, kamu ve özel sektör temsilcileri ve kampanyaya katılan çalışanların iştiraki ile YDA Dış hatlar Terminali konferans salonunda yapılan törenle başlatıldı.

Sigaraya Zam

Sigara fiyatlarına zam yapıldı. Fiyatlar yüzde 10,5 ile 12,9 civarında arttı.

Annesini öldüren şahıs tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklanırken, anne-oğulun sigara yüzünden tartıştığı ortaya çıktı.