Şimşek Haberleri

Şimşek Haberleri

Şimşekler kahvaltıda buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Nazan Şimşek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Akkaya Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 3 çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi.

Merhum Hasan Şimşek’in İsmi Caddeye Verildi

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi iken hayatını kaybeden merhum Hasan Şimşek’in anısını yaşatmak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir caddeye “Hasan Şimşek Caddesi” adı verildi. 

Fethiye'de emekli isyan etti

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'le Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın birlikte çalışmasıyla yapılacak düzenlemelerle en düşük emekli maaşının yükseleceği ve Ocak zammıyla birlikte bütün emekli maaşlarının zam alacağı öğrenildi. Fethiye’de yaşayan emekli Seyfi Deveci, emekli maaşının kiraya bile yetmediğinin isyanını mikrofonlarımıza belirtti.

Şimşekler düelloyu kazandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 11. haftasında İskenderunspor ile karşılaştı.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Bakan Şimşek: 'Çalışmalarımız var'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek üniversite öğrencilerine KDV ve ÖTV'siz bilgisayar ve telefon satışı 'Çalışmalarımız var ama onun detayını veremiyorum' dedi.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü sanatçı Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi.

Şimşekler Afyon’da

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Şimşeklerde İki Ayrılık

Fethiyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şimşeklerde Burak Başkaya ve Onur Taha Takır ile yollar ayrıldı.

Başkan Akdenizli Oyunu Kullandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için oyunu Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokulunda kullandı.

Şimşekler grubunda şampiyon Kocaliespor

Fethiyespor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonun şampiyonu Kocaliespor oldu.

Fethiyespor, son maçına çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

Fethiyespor ilk yarıyı önde kapattı

Fethiyespor'un TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta deplasmandaWeecoinsKırklarelispor ile mücadele ediyor. Şimşekler ilk yarıyı galip kapatan taraf oldu.

Şimşekler Kırklareli deplasmanına gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 36.hafta karşılaşmasında Fethiyespor, Weecoins Kırklarelispor’a konuk olacak.

Fethiyespor Pazarspor’a konuk olacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35.hafta mücadelesinde Pazaspor'a konuk olacak.

Şimşekler Pazar deplasmanına gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 35.hafta karşılaşmasında Fethiyespor, 30 Nisan Pazar günü Pazar İlçe Stadyumu’nda Pazarspor ile karşılaşacak.

Şimşekler, maça hazır

Fethiyespor, yarın karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. 

Şimşekler Uşakspor’a konuk oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 33.hafta mücadelesinde Uşakspor’a konuk olacak.

FETHİYESPOR’UN RAKİBİ GALİBİYETİ UNUTTU 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 30. haftasında seyircisi önünde Serik Belediyespor karşısında 3 maçlık galibiyet hasretine Murat Yılmaz ve Oktay Balcı’nın golleriyle son verdi. Alınan sonucun ardından Şimşekler puanını 36’ya yükselterek ligin 12. sırasında yer aldı.

ŞİMŞEKLER LİDERİ AĞIRLAYACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 28. haftasında evinde oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

ŞİMŞEK’TEN BASIN AÇIKLAMASI

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Aydın Şimşek basın açıklamasında bulundu. 

ŞİMŞEKLER DİYARBAKIR’DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fetthiyespor, Diyarbakır deplasmanından 1 puan çıkarttı.

ŞİMŞEKLER 1 PUANA RAZI OLDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin üst sıralarında bulunan İskenderunspor’u konuk etti. Çekişmeli giden maçta skorda denge bozulmadı. Mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ŞİMŞEKLER’DEN NET GALİBİYET 3-1

Fethiyespor, Antalya kampında 2. hazırlık maçında Ankaraspor’u 3-1 mağlup etti.

ŞİMŞEKLERE SOL BEK TAKVİYESİ

Ara transfer dönemi devam ederken Fethiyespor, son olarak İskenderunspor forması giyen sol bek Emre Bekir ile anlaştı.

FETHİYE’DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. Fethiyespor - Kırklarelispor maçını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı tribünden izledi.

ÇILGIN TARAFTAR GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADI

Fethiyespor evinde Diyarbekirspor’u 3-1 mağlup etti. Galibiyetin ardından bir Fethiyespor taraftarın sevini FRT TV kameralarına yansıdı.

ŞİMŞEKLER iSKENDERUN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligde 2 maçta 2 galibiyet alan İskenderunspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu.

ŞİMŞEKLER İSKENDERUN DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu akşam saat 19.00 da ligde 2 maçta 6 puan toplayan lider İskenderunspor ile karşılaşacak.