Soruşturma Haberleri

Soruşturma Haberleri

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatta çalışan bir genç kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu.

Fethiye’de 2 Çocuğun Öldüğü Kazanın Güvenlik Kamerası Ortaya Çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Zehirlenme Sonucu Ölümde Sahte Rakı Şüphesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 31 Ocak’ta zehirlenme sonrası ölen bir kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine yapılan soruşturmada, sahte rakıdan öldüğü değerlendiriliyor. Olayla ilgili bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

“Soruşturma Teknikleri” kursu gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde idarecilere yönelik “Soruşturma Teknikleri” kursu düzenlendi.

4 Gündür Kayıp Adam İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 30 Aralıkta yakınları ile mantar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çiftçi için bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Menteşe’de Trafik Kazası:1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesi çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bodrum’da meydanı birbirine kattılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2,20 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, kaldırıma çıkıp ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaçmaya çalışan fakat vatandaşlarca durdurulan otomobildeki 2 kadın ortalığı birbirine kattı.

Milas'ta trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır iki kişi yaralandı.

Kereste yüklü kamyon devrildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2021 yılında çıkan orman yangınlarının ardından yanan ağaçların kesim çalışmalarını yapan firmanın kereste kamyonu toprak yolda kayarak devrildi. Yaralanan ya da can kaybı olmayan kaza ile ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Bodrum’da denizde ve sahilde iki ceset bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde ve denizde iki ceset bulundu.

Denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı

Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Ula’da yine kaza; 1 yaralı

Muğla’nın Ula ilçesi Köyceğiz Karayolu üzerindeki Kızılyaka Mahallesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Yavru kedileri parçalayarak öldüren şüpheliye ev hapsi verildi

Muğla'nın Datça ilçesinde 2 adet yavru kedinin parçalanması ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 17 yaşındaki şüpheliye çıkartıldığı mahkemece ev hapsi verildi.

Balık üretimi yapılan toprak havuzda hayatını kaybetti

Milas'ta özel bir su ürünleri firmasına ait balık üretimi yapılan toprak havuzlarda bir kişi hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Milas'ta zincirleme trafik kazası meydana geldi

Bodrum-Milas Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Araç Kiralama Firması Yandı

Milas-Bodrum yolu üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasına ait iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında iş yeri içeride bulunan araçlarla birlikte yandı. Maddi hasarın milyarlarla ifade edildiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Genç kıza iftira suçundan soruşturma açıldı

Muğla’da 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan doktor U.S. tahliye edilirken, şikayetçi olan E.Ç. isimli genç kıza ise iftira suçundan soruşturma açıldı.

Yangına sigara izmariti neden olmuş

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde önceki gün çıkan orman yangını ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada, sigara izmaritini atması ile yangını başlattığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Otomobilinde cesetle karşılaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde park halindeki otomobiline binen sürücü, arka koltukta hareketsiz şekilde duran bir kişiyle karşılaştı. Yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği tespit edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi

Fethiye'de, sokak ortasında 3 kişinin vurulmasının ardından 4 şüpheliden 2'si tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Tır milyon dolarlık yükü ile birlikte yandı

Muğla’nın Ula ilçesinde güneş paneli taşıyan tır milyon dolarlık yükü ile birlikte yandı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖPEKLERİN ZEHİRLENMESİ İLE İLGİLİ DAVADA MAHKEMEDEN DURDURMA KARARI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında dava açılan şahıs, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün şikayetçi olması konusundaki eksiliğin tamamlanması için davayı durdurma kararı verdi.

17 YAŞINDAKİ KIZIN ÖLÜMÜNDE ANNE VE BABAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. Tutuklanan genç kızın anne ve babası, nitelikli kasten öldürme suçundan müebbet hapis ile yargılanacak.

MUĞLA'DA YAKALANAN MÜTEAHHİT TUTUKLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan müteahhit Y. K. (69), Muğla'nın Menteşe ilçesinde yakalanarak, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.