Spor Federasyonu Haberleri

Spor Federasyonu Haberleri

ZİRVEYİ ZORLUYORLAR

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden görme engelli kadın sporcularımız derece alarak Türkiye sıralamasında zirveyi zorladılar.

Ortacalı sporcular İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından, Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası'nda Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, bir diğer Muğla temsilcisi Dalaman ise ikinci oldu.

Muğla’da Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” etkinlikleri başladı

Muğla'da Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliği açılış töreniyle başladı. Her yıl 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılacak tüm etkinlikleri 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da Avrupa Delegasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun koordinasyonunda gerçekleştirilmektedir.

8. Kulüpler Plaj Korfbol Turnuvası'na 7 kulüpten 42 sporcu ve toplam 60 kişi katıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye Gelişmekte olan Spor Federasyonu 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan “8. Ulusal Plaj Korfbol Turnuvası” 06-08 Ağustos tarihlerinde Ortaca Sarıgerme Sarçed plajında yapıldı.

ŞAMPİYON TENİSÇİYİ ALTIN TAKARAK ÖDÜLLENDİRDİ

Geçtiğimiz hafta; Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleşen Büyükler Tenis Şampiyonasında tek ve çift erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olan Sercan Yeşilova’yı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner çeyrek altın ile ödüllendirdi…