Spor Saati Haberleri

Spor Saati Haberleri

Anıl Gir, keşke oynayabilseydim

Fethiyespor’un golcüsü Anıl gir, son maçında sürpriz şekilde sakatlanınca, büyük üzüntü yaşadı. Atlas Maden Büyükçekmece maçında 2 gol atan ve gol sayısını 19’a yükselten Anıl Gir, dizinde meydana gelen şişlik sonucunda, kıkırdaktan parça kopması nedeniyle playoff maçlarında takımı ile birlikte olamıyor. Fethiyespor’un başarılı oyuncusu Anıl Gir, FRT’de Spor Saati programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak, hem sakatlık durumu hakkında bilgi verdi, hem de kalbinin arkadaşları ile birlikte olduğunu söyledi. 

Kampanyaya destek her geçen gün artıyor  

3. Lig 2. Grup’ta ilk devreyi lider kapatan Fethiyespor’da başlatılan bayrak kampanyasına destek giderek artıyor. 

Topateş, Spor Saati programına konuştu

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 13 maçta Galatasaray, Beşiktaş ve Petkim'i yenmeyi başaran, ancak oynadığı son 5 maçı kaybeden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor sevenlerini üzüyor.

Fethiyesporlu Futbolcular, “Hedef Play Off”

Fethiyespor kaptanlarından Turgay An ile orta sahanın başarılı oyuncularından Cemal Şener, “Ara verilen ligde maçlar başlarsa hedef play off. Futbolu özledik. Bir ayda rahatlıkla hazırlanırız” ifadelerini kullandı. FRT Televizyonu’nda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına, yorumcu Mustafa Ercümer ile konuk olan Fethiyespor futbolcuları Turgay An ile Cemal Şener, “Ligler oynatılırsa Kozanspor ve Karşıyaka maçlarının kazanılması ile birlikte kalan maçları kazanıp; play offa rahatlıkla çıkarız” diye konuştular.

TOROS, “6 HAFTALIK SÜREÇ HAZIRLIK İÇİN YETERLİ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, FRT Televizyonu’nda yayınlanan; Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına canlı bağlantı yaptı. Toros, “Takım olarak oldukça istekliyiz. Eğer her şey normale dönerse liglerin oynanacağını düşünüyorum. Bizler plan ve programımızı yaptık. 6 haftalık sürecin hazırlanmak için yeterli olduğunu düşüyoruz” dedi.

ANIL GİR, “LİGLERİN OYNANMASINDAN YANAYIM”

FRT Televizyonu’nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına konuk olan Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, sakatlığının ardından ameliyat olduğunu ve çalışmalarını sürdüğünü söyledi. Anıl Gir, “Ben liglerin oynanmasından yanayım. 6 maçımız kaldı. Yönetimimiz burada büyük emek verdi. Borçlara rağmen iyi bir takım kuruldu ve ciddi harcamalar yapıldı” dedi.

Alkım Ay, “Hedefimiz takımımızı Avrupa’da oynatmak”

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, FRT Televizyonu’nda yayınlanan; Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına konuk oldu. Alkım Ay, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ligler hakkında verdiği kararı değerlendirerek; “Bu kararla ilgili yöneticilerimiz, kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu yönde yönetim ve bizler takiplerimizi yapıyoruz” dedi.

Apaçi Galip “Taraftarlar olarak kalbimizin arkasındayız”

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, bu hafta FRT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında Erdoğan Cankuş’un konuğu oldular. Fethiyespor’da sezon başında yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktaran Akyürek, “10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL’ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor’a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BAŞKAN ADAYLARI TV PROGRAMINDA BULUŞTU

Fethiyespor’un 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılacak olağan genel kurulunda başkanlık için Fethiyespor eski başkanlarından iş adamı Esat Bakırcı ile Fethiyespor eski kaptanlarından ve eğitimci iş adamı Mustafa Ferizcan yarışacak. Başkan adayları Esat Bakırcı ve Mustafa Ferizcan FRT’de Spor Saati programına konuk oldular.