Spor Toto Haberleri

Spor Toto Haberleri

15 spor tesisi için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalandı.

Marmaris’e Yapılacak Olan Tesisin İmzaları Atıldı

Muğla Valiliği ile Spor Toto Teşkilatı arasında Marmaris ilçesine yapılacak olan 2 bin kişilik Spor Salonu ile Gençlik Merkezi yapım işinin protokolü imzalandı.

Ortaca’da Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'nun Halı Sahası Açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki okullarda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye işbirliği ile yapımı tamamlanan halı sahaların açılışı devam ediyor.

Ortaca’ya yeni halı saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ortaca Belediye Başkanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapımı tamamlanan Ortaca Ortaokulu Halı Sahası hizmete açıldı.

Ortaca, Halı Sahalarına Kavuşmaya Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile okullara ve belediyeye ait alanlara yapılmaya başlayan halı sahalardan biri olan Dalyan Halidun-Feridun Tınaztepe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Halı Sahası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Bodrumspor Yeni Sezonda da İddialı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Fethiyespor’un Eski Stoperinden Manisa Sürprizi

2021-2022 sezonunda Fethiyespor’da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya vardı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Yekta Kurtuluş ile Bir Yıl Daha

Spor Toto 1’nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, Yekta Kurtuluş ile sözleşme tazeledi. Kurtuluş, bir yıl daha yeşil beyazlı forma için mücadele edecek.

Bodrumspor Kaptanıyla Yola Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off Finali'ne kadar yükselen ancak Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor, 9 yıllık kaptanı Erkan Değişmez ile bir yıllık sözleşme yeniledi.

Diogo Sousa Tekrardan Bodrumspor’da

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off Finali'ne kadar yükselen ancak Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor, bu sezon başarılı performans gösteren Diogo Sousa ile yeniden anlaştı.

Muğla Bisiklet Takımından Bayram Hediyesi

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında güçlü rakiplerini geride bırakan Muğla Karya Bisiklet Takımı Spor Toto ve Konya BŞB takımlarının ardından takım halinde üçüncülüğü elde ederek Bayramda Muğla’ya önemli bir kupa ile döndü.

Şampiyonluk Denizin Altında Kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

Başkan Karaca, Şampiyonluk Kupasıyla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Galatasaray’ın 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile bir araya geldi.

Bodrumsporlu oyuncular büyük üzüntü yaşadı

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasında Akhisar'da Bodrumspor'u 2-1 mağlup ederek, Süper Lig'e yükselen Pendikspor, maç sonrası düzenlenen törenle kupasını aldı.

Pendikspor Süper Lig’e yükseldi

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor, Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig’e yükseldi.

Bodrumspor final maçını nerede oynayacak?

Bodrumspor, evinde oynadığı Spor Toto 1.Lig 2.Play-Off turunda Eyüpspor’u 90+1 ve 90+8.dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başarmıştı.

Bodrumspor, Süper Lig biletini alabilmek için kenetlendi

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig play-off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçip, Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Bodrumspor’un, Eyüpspor karşısında ilk 11’i belli oldu

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor evinde Eyüpspor’u ağırlıyor.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

Bodrumspor-Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2.Turu’nda Bodrumspor’un evinde konuk edeceği Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı.

Marco Paixao gol atamayınca Altay galibiyete hasret kaldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın bu sezon ligde attığı 45 golün 21’ini Marco Paixao kaydetti. İzmir temsilcisi, ligde Paixao'nun skor üretemediği hiçbir müsabakada galibiyete ulaşamadı.

Bodrumspor, İstanbul yolcusu

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, Play-Off yükselme 2.tur mücadelesinin ilk maçında Eyüpspor’a konuk olacak.

Bodrumspor’da hedef Süper Lig

Spor Toto 1.Lig Play-Off birinci turunda Bodrumspor, Göztepe’yi 3-1 mağlup etmişti. Yeşil beyazlıların rakibi Eyüpspor, Sakaryaspor’u Sakarya’da 120+1.dakikada gelen golle mağlup ederek Bodrumspor’un rakibi oldu.

İstanbul ekibi, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi

Spor Toto 1. Lig play-off 1. turunda normal süresi 0-0 tamamlanan maçta Sakaryaspor'u 120+2'de attığı golle 1-0 mağlup eden Eyüpspor, yarı finale çıktı. İstanbul ekibi, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi oldu.

Bodrumspor, Göztepe’yi ağırlayacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Turu'nda Bodrumspor, Göztepe’yi ağırlayacak.

Arda Kardeşler Düdük Çalacak

Bodrumspor, Spor Toto 1.Lig Play Off mücadelesinde bugün evinde Göztepe'yi ağırlayacak.