Su Hattı Haberleri

Su Hattı Haberleri

Başkan Aras’tan Sazköy ve su hattı patlamaları açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ağustos Ayı Belediye Meclisinin gündem maddelerinden olan Sazköy Mahallesi'nde Ekoturizm/Kırsal Turizm Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili alınan karar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi.

SU HATTI PATLADI, CADDE GÖLE DÖNDÜ, ESNAF İSYAN ETTİ

Bodrum'da daha önce aynı bölgede bir yılda 6 kez patlayan isale hattı, 7'nci kez yine patladı. Son üç yılda aynı isale hattının 30 kez patlamasına isyan eden esnaf yetkililerden yardım beklediğini belirtirken 8 işyerini ise su bastı.

Ana su hattı bomba gibi patladı, o anlar kameraya yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana su hattı borusunun bomba gibi patladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Patlamanın etkisiyle asfaltlar yerinden sökülürken, 2 araçta maddi hasar oluştu.

Fethiye'de içme suyu borusu patladı

Fethiye’de ana su içme hattının patlaması nedeniyle yollar göle döndü. Su hattında meydana gelen patlama sonucu çevrede su kesintileri yaşandı. Patlamanın etkisiyle su metrelerce yükselirken, yoldan geçen araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Asfalt patladı içine kamyonet düştü; araçtaki işçiler boğulmaktan son anda kurtuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale su hattında patlama meydana geldi. O esnada yoldan geçen kamyonet yarılan asfaltın içerisine düştü. Kamyonet içerisinde bulunan 3 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu.