Tabela Haberleri

Tabela Haberleri

Cadde ve sokak tabelaları yenileniyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde cadde ve sokak tabelaları yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Seydikemer Tabelası Büyük Beğeni Topladı

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Kelebekler Vadisi'ne jandarmadan uyarı tabelası

Kelebekler Vadisi'nin kayalıklarına çıkan yerli ve yabancı turistler, tehlikeye aldırış etmeden uçurumun kenarında fotoğraf çektirmeyi sürdürüyor. Vatandaşların güvenliği için Jandarma ekipleri bölgeye uyarı tabelaları astı.

Haberimiz Ses Getirdi

‘İhmallerden Kediler Can Veriyor’ başlıklı haberimizin ardından Belediye ekipleri devreye girerek yollara uyarı tabelaları asıp araçların hızını kesmek amacıyla kasis yerleştirildi.

SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

Ölüdeniz’de bir kebap salonunun tabelasına sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

GENÇ DENİZCİ, FECİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'da Bodrum-Milas karayolunda yaşanan trafik kazasında akaryakıt istasyonunun tabelasına motosikleti ile çarpan 21 yaşındaki Halil Mıstık, hayatını kaybetti.

Anne kedi sıkışan yavrusu için miyavlayarak yardım istedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tabela ile duvar arasında sıkışan yavru kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Tabelaya çarpıp ormanlık alana kaçtılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı. Ormanlık alanda kaçan 3 şüpheliden 2'si kıskıvrak yakalandı.

Büyükşehir'den esnafa bir darbe daha

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, Muğla’nın ilçelerinde yol kenarlarında bulunan sözleşmeleri sona eren veya izinsiz dikildiği belirlenen totem ve tabelaların kaldırılma çalışmaları sürüyor. Ancak totem ve tabela kirliliğine karşı mücadelede pandemi döneminde çok zor şartlarda varlıklarını sürdürmeye çalışan esnaf bu uygulamayla bir darbe daha aldı. Öte yandan Muğla’nın dışındaki diğer illerde ise bu uygulama henüz hayata geçirilmedi. 

Tabelacılıktan ressamlığa 

Seydikemer’deki sanatsal üretimlerin mimarı, yerli ve milli sanatçı Ali Rıza Başarır, yaptığı çalışmalarla Seydikemer’in güzelliğine güzellik katıyor

Enginyurt, Kemal Kılıçdaroğlu siyasetin dilini değiştirdi

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Fethiye’ye gelen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Chp’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. DP İl ve İlçe teşkilatı üyeleriyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın makamında samimi bir sohbet gerçekleştiren DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye gündemini değerlendirdi. Sohbet esnasında Enginyurt, “Demokrat Parti, Türkiye’de Yargıtay kayıtlarına göre 432 bin 132 üyesiyle Türkiye’nin 4. partisidir. Asla tabela partisi olmamıştır, olmaz, olması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

Turhal Devlet Hastanesine tabela ve reklam sistemi alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Turhal Devlet Hastanesi Tabela Ve Reklam Sistemi Alımı İhalesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Bisiklet rotası bakımdan geçiyor

Marmaris Belediyesi, Marmaris Bisiklet Rotaları Projesi kapsamında 300 farklı noktada konumlandırılan yönlendirme tabelaları için yenileme çalışması başlattı.

Fatsa İlçesi Sağlık Müdürlüğü iç ve dış yönlendirme tabelası işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü Binası İç ve Dış Yönlendirme Tabelası Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Menteşe Belediye Meclisinden Tabelalarda Türkçe İsim Kararı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yayınlanan kurum ve kuruluşlarda kullanılan tabelalar için kurallar standartlarına uygun olarak düzenlemeleri konusunda, kanun, tüzük ve yönetmeliklerin yeniden değişmesi üzerine, iş yeri tabelalarında Türkçe isim kullanılacak.

Bilgilendirme tabelaları yüzlerce yıllık göç yollarına yerleştirildi

Seydikemer Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yörük-Türkmen Tarihi ve Kültürü Uygulama ve  Araştırma Merkezi (YÖRTÜMER),  Seydikemer, Fethiye ve Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Kültür Dernekleri ile  Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu iş birliğiyle Yörüklerin göç yollarını tespit ederek hem kültüre hem de turizme kazandırmak amacıyla Ağustos ayında başlatılan projede sona gelindi.

Afet sonrası toplanma alanlarının sayısı artırıldı

Fethiye Belediyesi, Afet Sonrası Toplanma Alanlarının sayısını yapılan çalışmalar ile artırdı. Belirlenen bölgelere ekipler tarafından tabelalar takıldı.

Göcek, “Hizmet” Görecek!

Fethiye Belediyesi, Göcek’te sokak güzelleştirme projesi çalışmasına başladı. Göcek gibi dünya markası olan bir beldenin en işlek sokağı olan Çarşı Caddesi’ne, washbeton diye tabir edilen özel taş döşemeleri tamamlandı. Güzelleştirilme çalışmaları kapsamında binaların pastel renklerine boyanması, tabela ve klima ünitesi kirliliğinin ortadan kaldırılması, sokaklara şehir oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeni bir cazibe merkezi oluşturulması sağlanacak.