Tamir Haberleri

Tamir Haberleri

Okullarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ara dönemi fırsat bilen idareciler okulların bakım ve onarım çalışmalarını hızla tamamlamaya çalışıyor.

Eskiye rağbet çok ama çırak yok

 Unutulmaya yüz tutan meslekler arasında yer alan yorgancılık ve ayakkabı tamirciliği son günlerde vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören meslekler arasında yer alıyor. Ayakkabı ve yorgancı esnafı yoğunluk nedeniyle müşterilerine zamanında hizmet verememekten şikayetçi.

Camiye Gelen Çocukların Bisikletleri Tamir Ediliyor

Fethiye’de Çamköy Mahallesi Camii'ne gelen Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin bisikletleri din görevlisi tarafından tamir ediliyor.

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

KÖYCEĞİZ'DE ALEV ALAN AKÜ BİR KİŞİYİ YARALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde motor tamir atölyesinde bulunan akünün bir anda alev alması sonucu bir kişi yaralandı.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE ALTYAPI TAMİRATI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından , Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremin yaşandığı illerde çalışmalarını sürdürüyor

DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞEN ELEKTRİK USTASI YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kablo tamir etmek için çatıya çıkmak istediği sırada merdivenden düşen elektrik ustası yaralandı.

TAMİRE BIRAKILAN MOTORU ÇALIP PARÇALADILAR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tamir için bırakılan motoru çalarak parçalayan hırsızlar, motorun parçalarını alıp işe yaramaz parçalarını ise ormanlık alana attı.

RADYO TAMİRCİSİ BEKTAŞ; “NOSTALJİYE GERİ DÖNÜYORUZ

Muğla'nın Menteşe ilçesi Tarihi Arasta Çarşısı'nda 14 yaşından bu yana radyo tamirciliği yapan Mustafa Bektaş, gelişen teknolojiye rağmen ayakta kalmaya çalışıyor.

137 YILLIK SAATLİ KULE İLK GÜNKÜ ÖZELLİĞİNİ KORUYOR

Muğla'nın ilk Belediye Başkanı Hacı Süleyman Efendi tarafından 1885 yılında iftar ve sahur vaktini bildirmek için dönemin ünlü ustalarından Rum Konstantin oğlu Filvari Usta'ya yaptırılan tarihi bina üzerinde bulunan saat, o günden bu yana 137 yıldır aralıksız çalışıyor. Saatin bakımını 48 yıldır sürdüren Orta Mahalle Muhtarı Akif Karadana, Bu saatin tamiriyle ben ilgileniyorum şu anda benden sonra torunuma öğretiyorum, inşallah o ilgilenecek dedi.

Bodrum Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

Bodrum Belediyesi ekipleri, yılbaşından yana ilçedeki 33 okulda tamirat ve tadilat işlerini tamamladı.

Halk plajlarında bakım ve tamirat çalışmaları başlatıldı

Bodrum Belediyesi, Bodrum halkına ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yenisini alamayan eskisini tamir ettiriyor

Akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak birçok ürünün fiyatının artması ve enflasyonun yüzde 73’lere çıkması sonucunda ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar kurban bayramının da yaklaşması ile beraber yeni ayakkabı alamayınca eskisini tamir ettiriyorlar.

Bodrum’da elektronik atıklar bilgisayara dönüştü

Bodrum Belediyesi, Yanındayım Derneği ve Elektronik Atıkların Geri Dönüşümünü Destekleme Derneği (EAGD) işbirliğinde gerçekleştirilen Geleceğe Destek Ol projesi çerçevesinde toplanan elektronik malzemeler, EAGD Derneği tarafından tamirleri gerçekleştirilerek Bodrum Anadolu Lisesi'ne teslimi edildi.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Eşen Orman İşletme Şefliği yerleşkesinde bulunan c, d ve e blok lojmanların tesisat tamirat onarımı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Yenisini Alamayan Eskiyi Tamir Ettiriyor

Dünya’da ülkeler arası çıkan kriz ve pandeminin de etkisi ile enflasyonun yükselmesinden sonra gücü düşen vatandaşlar kullandıkları eşyaların yenisini alamayınca eskisini tamir ettirerek kullanmaya çalışıyorlar.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı B Blok Lojmanı tesisat tamirat onarım yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı E Blok Lojmanı tesisat tamirat onarım yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Yangın ekip binası tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı D Blok Yangın Ekip Binası tesisat tamirat onarım yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Bodrum’da kanalizasyonunun yüzde 51’i tamamlandı

Bodrum Yarımadasının altyapı eksiklerini gidermek, güçlü bir sistemi oluşturmak ve daha çevreci bir kent oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yarımada da önemli projeler hayata geçiriliyor. Bu projelerin en büyüklerinden biri olan Bodrum kanalizasyon çalışmaları hızla ilerliyor. 1 Milyar 46 Milyon TL'lik altyapı yatırımının devam ettiği ilçede 338 Milyon TL'lik Bodrum kanalizasyon hattının yüzde 51'i tamamlandı. Kanalizasyon projesi tamamlandığında Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri yararlanacak. Proje kapsamında 79 km. kanalizasyon hattı, bin 942 adet muayene bacası, 490 parsel bacası ve çalışmalarda zarar gören yollarda 50 bin 376 metrekare tamirat çalışması yapıldı.

Yasa dışı silah ticaretine 57 bin 428 TL ceza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde silah alım satımı yapıldığı ve izinsiz silah tamir atölyesi işletildiği bilgisini alan Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.

Bozulan yollar onarılıyor

Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağanak yağışlar nedeniyle bozulan yolları tamir etmeye devam ediyor.

Altyapı imalat tamirat ve yenileme sonrası bozulan üst yapının tamiratı işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Karayolu işleri yaptırılacaktır.

Asansör tamir ederken ağır yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir işçi tamir ettiği asansörün düşmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.

Bina tesisat tamirat yapım işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü, Bozdoğan Orman İşletme Şefliği Eymir Yangın Ekibi ve Depo Binalarının Tesisat ve Tamiratı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İngiliz turistin “Jawa” tutkusu

Motosiklet tamircisi Ergün Varçin, çürümeye terkedilmiş çalışmaz haldeki Jawa motosikletleri restore ederek meraklılarının kullanımına sunuyor. Jawa motosikletleri fabrikadan çıktığı haline getiren Ergün Usta, “Hurda halinde olan Jawaları yeniden hayata geçiriyoruz” dedi.

Su toplama çukurunda tamirat işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Turgut Orman İşletme Şefliği Gökbel Su Toplama Çukurunda (STÇ) Tamirat yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan lojmanların tesisat ve tamir işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan A blok 1 ve 2 no’lu lojmanlar ile C blok tekli ahşap lojmana ait tesisat, tamirat ve onarım yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bina tesisatı tamirat ve onarım işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Orman Fidanlık Müdürlüğü-Muğla Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Muğla Orman Fidanlık Müdürlüğü Muğla-Aydın-Gökova-Seydikemer Fidanlıklarında Tesisat Tamirat Onarım Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Lojmanların çatı mantolama tesisat ve tamirat işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü Yerleşkesinde Bulunan C Blok Lojmanlarına ait Çatı ve Mantolama Tesisat Tamirat Onarım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.