Taşyaka Mahallesi Haberleri

Taşyaka Mahallesi Haberleri

Kökten “Taşyaka Halkı Bize Sahip Çıkın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı, ‘Büyük oyun oynanıyor’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Fethiye’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz Caddesi’nde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

Baha Şıkman Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

DOMUZLAR ŞEHİR HAYATINI SEVDİ

Taşkaya Mahallesi’nde bir grup domuz sürücü yemek yerken bir takipçimizin kamerasına yakalandı.

DSİ Kanalı’nda Can Pazarı

Taşyaka Mahallesi’nde gece saat 2’de bilinmeyen bir nedenle suya atlayan iki kişi Fethiye Grup Amirliği İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.Sudan çıkarılan 2 kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Gaziantep lezzeti Fethiye’de

Fethiye'de hizmete giren Özantep Baklavaları, bol ve lezzetli çeşitleri ile vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Taşyaka Mahallesi’nde açıldı. Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Fethiye2nin 5.rehabilitasyon Merkezi oldu.

Blue Lagoon Sitesine Dolmuş Hattı Getirildi

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesinde bulunan Blue Lagoon sitesine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca öncülüğünde dolmuş hattı getirildi. Dolmuş hattının getirilmesi site sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Sitenin düzgün bir yolunun olmaması ve bu nedenle dolmuşların çıkmadığı siteye Başkan Karaca yol çalışmaları yaptırarak, dolmuş hattı getirdi. Blue Lagoon site sakinleri davul, zurna ile kutlama yaparak, Alim Karaca’ya teşekkür ettiler.

Fethiye’de domuzlar yine şehre indi

Fethiye’de yiyecek arayan domuzlar, yine şehre indi. Çevredeki dağlardan yiyecek bulamayan yaban domuzları, aç kalınca çöp konteynırlarına saldırdı. Vatandaşlar, domuzları cep telefonlarıyla görüntüledi. 

Vatandaşlar işaretlemelerin yetersizliğinden şikayetçi

Fethiye Belediyesi ilçe genelinde hizmetlerini sürdürürken, Taşyaka Mahallesi civarında devam eden çalışmalar dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşıyor. Bazı vatandaşlar işaretlemelerin yetersiz olduğunu belirtirken; trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. 

Mert Caymaz Oto Galerici Oldu

Fethiyespor orta sahasında başarılı bir şekilde görev yapan Mert Caymaz’ın ağabeyi Anıl Caymaz, Fethiye’de oto galeri açarken; Mert Caymaz da kendisine yardım ediyor. Fethiyespor’a transfer olduktan sonra Fethiye’yi çok beğenen tecrübeli futbolcu, ailesini de Fethiye’ye getirdi. İstanbul’da oto galericilik yapan ağabeyi de Fethiye’ye taşınma kararı alınca Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz yolu üzerinde Auto Caymaz isimli işletmeyi kurdular. Mert Caymaz, “Ailece karar alıp, Fethiye’de galeri işi yapmayı planladık” derken, Fethiyespor’u da mutlaka şampiyon yapıp; bir üst lige çıkaracaklarını belirtti.

Fethiye'deki Şüpheli Ölümler Negatif Çıktı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi Sanayi Sitesi ile Çiftlik Mahallesinde ölü bulunan 2 şahsın kan örneklerinin negatif çıktığı ve korona virüs olmadığı belirlendi.

Karaca; “Vaadimiz hayal satmak değil”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Taşyaka Mahallesi Keloğlu mevkiinde halkla buluştu. Karaca, seçmenlerin uzun bir araç konvoyu yapması ve alandaki kalabalık nedeniyle konuşma yapacağı noktaya zor ulaştı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı toplantı diğer mahallelerde olduğu gibi mitinge dönüştü. Vatandaşlar Karaca’yı Türk bayrakları ve CHP flamalarıyla karşılarken, farklı siyasi partili vatandaşların da Karaca için geldiği gözlendi

Su fiyatlarında yüzde 50 indirim müjdesi

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, geniş bir alanı kapsayan Taşyaka Mahallesi’ndeki ilk mitingini geçtiğimiz günlerde Baha Şıkman Caddesi üzerindeki meydanda gerçekleştirmiş ve yoğun bir destekle karşılanmıştı. Bu mahalledeki ikinci miting ise Keloğlu Boğazı Mevkii’nde yapıldı. Kayabaş ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır; yine halkın sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.

FTSO Üyeleri KOSGEB Hizmetinden Memnun

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesinde işyeri bulunan Oda üyelerini ziyaret etti. Üyelerin çayını içip sorunlarını dinleyen Arıcan’a üyeler Odanın KOSGEB hizmetinden duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.