Taziye Haberleri

Taziye Haberleri

Fethiye Belediyesi'nden Karaçulha'ya yeni hizmet

Fethiye Belediyesi, bölge vatandaşlarının talepleri doğrultusunda, Karaçulha mahallesinde yeni bir park ve taziye evi açıyor. Park ve taziye evinin açılış töreni, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 15.30’de, Karaçulha Mahallesi Eren Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çamköy Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Daha sonra Karaçulha Mahallesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Kökten’den Taziye Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çay ve Karaisaoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Karaca’dan Taziye Mesajı

İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yaralı ve hastaların yanı sıra kalan binlerce yerinden edilmiş insandan en az 500'ünün öldüğü, binlere varan yaralı olduğu açıklandı

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi yapımına başlandı

Fethiye Belediyesi, Karaçulha Mahallesi’nde 3750 m2’lik alanda park yapımına başladı. Babataşı, Hıdırlık ve Karaçulha parklarında çalışmalar aynı anda devam ediyor.

Vefat Eden Öğrencisine Okulundan Taziye Mesajı

Fethiye Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, dün gece yaşanan kazada hayatını kaybeden öğrencisi Yusuf Uğur adına taziye mesajı yayınladı.

Öğrencisi için taziye mesajı paylaştı

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremden sonra Fethiye’ye yerleşen İlke Karakaya, 18 Haziran Pazar günü trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

FETHİYESPOR’DAN SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulundan oluşan ekip tarafından Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

FETHİYELİ SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

YİĞİT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye Ortaokulu öğretmeni İlker Yiğit, hayatını kaybetti. SED Medya Ailesi olarak Yiğit ailesine sağ sağlığı dileriz.

Muğla İl Müftüsü Çapçı'dan şehit ailesine ziyaret

24 Mayıs 2016 tarihinde Van Çaldıran İlçesi’nde teröristlerin zırhlı askeri araca yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur’un Muğla’daki baba evine, şehit olduğu günün sene-i devriyesinde Muğla İl Müftüsü Yaşar çapçı taziye ziyaretinde bulundu.

BAKAR KURUM’DAN AİLELERE TAZİYE ZİYARETİ

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi'nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can'ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şahin Akdemir’in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınında itfaiyecilere su dağıtırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan ile taziyede bulundu 

Koronavirüs tedavisi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi'nde 19 Mayıs tarihinde vefat eden İyi Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'in ailesine taziyede bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Şimşek’in mezarını da ziyaret etti. Taziye ziyaretine İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

İYİ Parti'den, Saatcı’ya taziye ziyareti

İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Karagedik Mahallesi’nde Korona Taraması

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınında tedbirlere uyulmaması, salgının kontrolünü de zorlaştırıyor. Fethiye’nin Karagedik Mahallesi’nde, bazı vatandaşların geçtiğimiz hafta içinde bir cenaze törenine ve taziyeye katılmasının ardından mahallede salgının artmaya başlaması üzerine hemen tedbir alındı. Mahallede dün akşam saatlerinde 110 vatandaş, filyasyon ekipleri tarafından tek tek tarandı.

İlçe Başkanı Gümüş’ten taziye ziyareti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş beraberinde AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Değirmenci ve İlker Coşkun ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Kore Gazisi Recep Saçlı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Karaca’dan Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a taziye ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vefat eden eşi Süleyman Şah Gökcan'ın cenazesi toprağa verilmişti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı taziye evinde ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Bakan Soylu Milletvekili Gökcan'a taziye ziyaretinde bulundu

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi Süleyman Şah Gökcan koronavirüs tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Milletvekili Gökcan'a taziye ziyareti için Muğla'ya geldi.

Kaymakam Arslan: “Önlemlere daha fazla riayet etmeliyiz”

Muğla'nın Milas ilçesinde artan Kovid-19 vaka sayılarına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Kaymakamı Eren Arslan, özellikle bu süreçte ev ziyaretleri başta olmak üzere; taziye, nişan, düğün, doğum günü gibi insanların bir araya gelme nedenlerinin ortadan kalkması gerektiğine dikkat çekerek; 'Devletin aldığı tedbirlere ilaveten ilçe halkının da kişisel önlemleri sonuç vermeye başladı. Vaka sayıların da az da olsa bir düşüş var. Rehavete kapılmadan tam aksine önlemlere daha fazla riayet ederek, kontrolü tamamen elimize almamız gerekiyor' dedi.

Fethiye’de hastane doldu

***Tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de koronavirüs salgını pik yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda aşırı serbestlik, cenaze taziyeleri, Pazar alışverişleri, nişan-düğün törenlerinde insanların tedbirleri unutarak rahat hareket etmeleri sonucu Kovid-19 vakaları en üst noktaya doğru giderken, Fethiye’de de Devlet Hastanesi Fethiye ve Seydikemer’in yanı sıra diğer çevre ilçelerden gelen vakalar ile iyice doldu. Hastanede Kovid-19 için ayrılan yaklaşık 90 yatak tamamen dolarken, hastanenin orta kat bölümünde de yeni vaka artışları için yaklaşık 50 yatak ayrıldığı öğrenildi. ***Fethiye Devlet Hastanesi’nde yapılan Kovid-19 testleri artık Ortaca ve Muğla’ya gönderilmiyor. Hayırsever bir turizmcinin desteği ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kazandırılan yeni PCR cihazı ile Devlet Hastanesi’nde Kovid-19 test sonuçları belirlenmeye başladı. Test tüplerinin Ortaca ve Muğla’ya gidip gelişi sırasında yaşanabilecek olumsuzluklar da böylece ortadan kaldırılmış oldu. PCR cihazının devreye girmesiyle günde 400-450 testin sonucu alınabiliyor.

Başkan Otgöz’den Hasta Ziyareti

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz seydikemerli sporcu Cemil Yurt’u ve yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti.

Garnizon Komutanına Taziye Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz gün hainler tarafından Kayseri’de askerlerimizin çarşı iznine çıktığı sırada gerçekleşen terör saldırısı sonrası Fethiye Garnizon Komutanı Yarbay Cem Öztürk ile askeri personele taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, şehit olan 14 askerimiz için 14 karanfili Yarbay Öztürk’e takdim etti. Ziyarette şehitlerimiz için dualar edildi.

Başsağlığı Ziyareti

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak başkanlığında Muğla’nın on üç ilçe müftüsü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a taziye ziyaretinde bulundu.

Çevik Kuvvete Taziye Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubeleri, Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Çevik Kuvvet’e Taziye Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Türkiye'yi yasa boğan İstanbul’daki terör saldırısı sonrası Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerine taziye ziyaretinde bulundu. Polislere karanfil veren Başkan Saatcı, “Buraya taziye gelmek, olay yerini ziyaret etmek yetmiyor! Bunların dışında bir şeyler yapmak ihtiyacı hissediyoruz. Ama hukuk devleti, demokrasi diyoruz. Belli konularda elimiz kolumuz bağlı kalıyor. İçimizdeki volkan dışarı taşmasın diye onu bastırıyoruz” dedi. Ziyaretin ardından Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk şehitlerimiz için dua etti.