Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Haberleri

Denizin Kızları Cumhuriyetin 100. Yılında Bayram Kutlayacak

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

YAĞIŞLAR BUĞDAYI KALKINDIRDI

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da ekim döneminde yaşanan aşırı kuraklık sebebiyle gelişiminde riskle karşı karşıya kalan buğdaylar, son yağışlarla üreticinin umudu oldu.

6 İLDEKİ DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

6 İLDE DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

6 İLDE DOLANDIRICILIK ÇETESİNE OPERASYON: 11 GÖZALTI

Muğla’nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

KAYMAKAM BALCI ASALETEN ATANDI

Resmi gazete de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

Savcılar ve hakimlere veda programı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesi kapsamında Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ünal Bingül, hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi.

Fethiye’ye Yeni Başsavcı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesini tamamladı. Buna göre 24 Mayıs 2021 tarihin-de Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmaya başlayan Ünal Bingül Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken, Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Günşafak Karartı Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı görevine getirildi.

Köyceğizli güreşçi Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 'Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası' 22-23 Aralık 2021'de Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda 30 kulüpten 220 sporcusunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Aşı enjektörü alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, T.C. Sağlık Bakanlığı Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Aşı Enjektörü Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşüm işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi Tekirdağ Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu, Meslek Okulu Doğalgaza Dönüşümü ve Çorlu İlçesi İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Okul binası onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Tekirdağ İli Ergene İlçesi Yıldırım Beyazıthan Ortaokulu Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Okul binası onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Tekirdağ İli Şarköy İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu Doğalgaza Dönüşümü ve Süleymanpaşa İlçesi Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Fethiyespor’da Anıl Gir, krallığa koşuyor

Fethiyespor’un Tekirdağspor’u evinde 3-1 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturması, FEthiyespor camiasında sevinçle karşılanırken, lacivert-beyazlılarda kaptan Anıl Gir’in maçın uzatma dakikalarında hakeme ve rakip futbolculara oldukça sinirlenen takım arkadaşı Cem Özdemir’e “Kart görme” diye bağırması, büyük dikkat çekti. Anıl Gir, bu sezon 3.lig 2.grupta 20 maçta 14 gol atarak gol krallığına koşuyor. Tekirdağspor maçında da 2 gol birden atan Anıl Gir, “benim gol atmam önemli değil. Önemli olan Fethiyespor’un bu sezon şampiyon olması” ifadelerini kullandı.

Toros, “Liderliği geri aldığımız için mutluyuz

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 21. hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u 3-1 mağlup etti ve liderliği geri aldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Sergiledikleri performanstan dolayı oyuncularımızı kutlarım” dedi. 

Fethiyespor yeniden liderliğe yükseldi 3-1

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, sahasında Tekirdağspor ile karşılaştı. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı lacivert beyazlılar Cemal ve Anıl Gir’in 2 golü ile 3-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü penaltıdan Cankut attı. Fethiyespor bu önemli galibiyetle, Mardin deplasmanında mağlup olan Nazilli Belediyespor’dan liderliği geri almış oldu.

Fethiyespor Tekirdağ’ı Ağırlıyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba mesaisinde Tekirdağspor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Alesta Otel’de kampa çekildi. Fethiyespor, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak isterken 3 puana odaklandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, her maçı final olarak gördüklerini dile getirerek “ Kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeniden liderliği yakalamak istiyoruz” dedi.

Tekirdağspor karşılaşmasını Akgül yönetecek 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ilk yarıda son dakika golüyle mağlup olduğu Tekirdağspor’dan rövanşı almak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, galibiyete odaklandı. Fethiyespor-Tekirdağspor maçını Malatya bölgesinden Deniz Sercan Akgül yönetecek. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, “Tekirdağspor’dan rövanşı alıp, lider olmak istiyoruz” dedi. 

Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, deplasmanda kazandığı Yozgatspor maçının ardından Tekirdağspor mesaisine başladı. Ligin ilk yarısında uzatma dakikalarında yediği golle kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Fethiyespor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Tekirdağspor’u çok iyi tanıyoruz. Orada oynadığımız maçta bir şanssızlık yaşamıştık. 90+6’da gol yemiştik ve birçok net fırsatı değerlendirememiştik. En iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde 3 puan almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Behçet Saatcı İyi Parti’ye dönecek mi?

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Muğla İyi Parti teşkilatı ile bir araya geldi. Akalın, Gerçek Fethiye Gazetesi muhabiri Ferdi Yavuz’un “Behçet Saatcı İYİ Parti’ye dönecek mi?” ve “İYİ Parti il başkanı kim olacak?” sorularına cevap verdi.

FETHİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Fethiyespor’da Tekirdağ Mesaisi Devam Ediyor

FETHİYELİ MOTOKROSÇU BARAN KOCAMAN ÇATALCA’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2018 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 28-29 Temmuz tarihlerinde Çatalca’da düzenlendi. 3. Ayak yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden yarışçılar katıldı.