Trafik Ekipleri Haberleri

Trafik Ekipleri Haberleri

Marmaris trafik ekipleri şok denetimlere devam ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği ekipleri ilçe genelinde trafik denetimlerine devam ediyor.

Muğla’da yılbaşı denetimi gerçekleştirilecek

Muğla’da trafik ekipleri yılbaşı gecesi 236 personel ile denetim gerçekleştirilecek.

Muğla’da trafik ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi.

Muğla’da kış lastiği uygulaması 1 Aralıkta başlıyor

Muğla’da trafik ekiplerinden otobüs firma yetkililerine bilinçlendirme toplantısı yapıldı.

Trafik ekipleri 'uyuşturucu testi' yapacak

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla trafik ekiplerine 'uyuşturucu test cihazı kullanım' eğitimi verildi.

Muğla’da trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirdi

Muğla’da elektrikli bisiklet, e-skuter ve motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 10 sürücüye çeşitli maddelerden 29 bin 167 TL para cezası uygulandı.

Trafik ekipleri denetimlere hız kesmeden devam ediyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ilçe merkezinde ve ara sokaklarda denetimlere devam ediyor.

Bir haftada 90 araca 160 bin lira cezai işlem uygulandı

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik ekipleri kurallara uymayan araç sürücülerine bir hafta içinde 160 bin lira cezai işlem uyguladı.

Alkollü sürücü "dur" ihtarına uymadı polis aracına çarptı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarptı.

Trafik ekiplerinden motosiklet sürücülerine yönelik uygulama

Muğla'nın Datça ilçesinde Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından motosiklet sürücüleri açısından hayati önem taşıyan kask kullanımına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Trafik Ekipleri 24 Saat Denetimlere Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ilçe genelinde trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde hız ve alkol kontrolü yapan ekipler bir saat içinde 10 sürücüye cezai işlem uyguladı.

Polis ekipleri tehlikeli motosiklet kullananları affetmedi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından motosiklet ile tehlikeli hareketler yaparak hem trafiği hem de kendi hayatlarını tehlikeye atan sürücülere yönelik yapılan uygulamada, 7 sürücüye 13 biner lira ceza yazıldı.

Havadan Drone ile trafik denetimi yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından havadan Drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.

Taksi denetimlerine hız verildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

Trafik Durdu, Tüm Yollar Kitlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su ana isale hattının patlamasıyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çılgına döndü. Trafik ekipleri yolları açmak için uzun süre uğraştı.

Trafik ekipleri önce denetledi, sonra bilgilendirdi

Aydın-Muğla Karayolu kontrol noktasında denetim gerçekleştiren trafik ekipleri, otobüslerde emniyet kemeri denetimi gerçekleştirirken, yolcuları da emniyet kemerinin önemi konusunda bilgilendirdi.

Trafik ekiplerinden helikopterli denetim

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından orman yangınlarına yönelik helikopter destekli denetim gerçekleştirildi.

Jeep Safarilerine Sıkı Denetime Alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kırsal mahallelerde jeep safarilerin denetimlerine ara vermeden devam ediliyor. Marmaris Bölge Trafik istasyonu ekipleri ile ilçe jandarma trafik ekipleri yaptıkları şok uygulamalarda emniyet kemeri, belge kontrolü yapıp şoförlere alkol testinden geçiriyor. yapılan denetimlerde 1 jeep şoförünün alkollü vaziyette direksiyon başına geçtiği belirlendi. Ekipler tarafından şoförun ehliyetine el konulup idari para cezası yazıldı.

Polis Ekiplerinden Örnek Davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bayram denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri, yapılan kontrollerde hem sürücüleri denetledi hem de bayramlarını kutladı. "Bu yolda sana güveniyoruz" sloganıyla yapılan bilgilendirmelerin ise yararlı olduğunu belirten vatandaşlar, örnek davranışları konusunda trafik ekiplerine teşekkür etti.

Trafik Ekipleri Sürücülerin Bayramını Kutlayıp Broşür Dağıttı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Trafik Tescil Denetleme Şube Amirliği ekipleri ilçe girişindeki uygulama noktasında sürücülerin bayramlarını kutlayıp ‘bu yolda sana çok güveniyoruz’ broşürleri dağıtıp, kolonya ve çikolata ikram etti.

Jandarma trafik ekipleri hatalı parklara geçit vermiyor

Kurban Bayramı sebebi ile turizm bölgelerindeki tatilci yoğunluğu Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde de trafikte tıkanmalara sebep oldu. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı motorize trafik ekipleri turistik mahallelerde, hatalı park eden araçları çekici yardımı ile otoparka çektirip idari para cezası yazdı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Kurban Bayramı nedeni ile denetimler artırıldı

Muğla’da Kurban Bayramı Trafik tedbirleri çerçevesinde bayram süresince artan trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelmesi muhtemel kazalara bağlı yaralanma ve ölüm oranın en aza indirilmesi için trafik ekipleri tarafından denetleme gerçekleştirildi.

Trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

 Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Datça ilçesinde trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Muğla'da Kurban Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemlenirken, kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Kasksız trafiğe çıkanlara ağır cezalar yazılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bayramın son günü trafik ekipleri havadan denetim gerçekleştirdi

Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Bayramın son günü trafik kazalarını önlemek maksadıyla havadan denetim gerçekleştirdi.

Bu yolda sana çok güveniyoruz diye yola çıkıp, hediye dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından Ramazan Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde “Bu yolda sana çok güveniyoruz mottosu” ile ilçeye gelen araç sürücülerinin bayramını kutlayarak kurallar konusunda uyarılarda bulunup çocuklara hediyeler dağıttı.

Bayram denetimlerine başlandı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen bayram tedbirleri genelgesi sonrası Muğla il Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri denetimlerine başladı.