Transfer Haberleri

Transfer Haberleri

Fethiyespor'a Amed'den Forvet Transferi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Dalaman’dan, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Muğla Dalaman Atletikspor futbolcusu 2011 doğumlu Vedat Turgut, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Bodrum FK 5 Genç Yeteneği Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü devre arası transfer çalışmaları kapsamında Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel, Bilal Güven ve kaleci Yusuf Ersunar’u 4,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Muğlaspor devre arası transferlerine devam ediyor

Devre arası transfer döneminde daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip ‘i kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, bir ismi daha renklerine bağladı.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fethiyespor’da İlyas Yılmazer İle Yollar Ayrılıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Bodrum Fk’nın Yıldız Oyuncusu Celal Dumanlı Sakatlandı

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Datçalı genç Manisa Futbol Kulübü'nün alt yapısına transfer oldu

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça 1923 Futbol Okulu'nda yetişen 2010 doğumlu futbolcu Sedat Efe Sönmez 1.Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü alt yapısına transfer oldu.

Ege Yıldızları'na yeni transfer

 Ege Yıldızları Menteşe temsilcisi Gaziantep Doruk Spor Kulübü'nün ve Türkiye’nin Hokey ’de en golcü oyuncuları arasında bulunan Zeliha Kendir’i kadrosuna kattı.

Datça’dan Nazilli Belediyespor’a Transfer Oldular

Datça 1923 Futbol Kulübü'nde top oynayan 3 genç oyuncu 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un alt yapısına transfer oldu.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Bayern Münih’ten Bodrum FK’ya Transfer

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, transfer çalışmaları kapsamında Almanya temsilcisi Bayern Münih’ten 18 yaşındaki stoper Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Datça’dan Antalya’ya transfer oldu

Datça 1923 Futbol Okulu’nda ve takımında yetişen 14 yaşındaki Ateş Bulut Muslu Süper Lig takımlarından Antalyaspor alt yapısına transfer oldu. Futbol kariyerine ve eğitim hayatına Antalya'da devam edecek olan Ateş, Datça'da yetişip süper lig takımı alt yapısına transfer olan ilk futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Fethiyespor son transfer ataklarını yapıyor

Fethiyespor orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’yı renklerine kattı.

Muğlaspor Voleybol'un iki yeteneği transfer oldu

Muğlaspor voleybol altyapısının iki yeteneği Nehir Işık ve Defne Daş, profesyonel voleybol liglerinde mücadele eden ekiplere transfer oldu.

Fethiyespor Sezonu 3 Eylül’de Açıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, gerçekleştirdiği transferler ile yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bodrum FK’dan Transfer Olmuştu, Sözleşmesi Feshedildi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, Bodrum FK’dan transfer ettiği Aminu Umar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Fethiyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Fethiyespor yeni sezon maçları öncesi son transferlerini yapıyor. Lacivert beyazlılar son olarak takım kaptanı ile sözleşmesini uzatarak, genç forvet oyuncusunu kadrosuna kattı.

Fethiyespor Forması Giyen Oktay Balcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK'dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı. Oktay Balcı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK’ya transfer oldu.

Yeşil Beyazlılarda Ayrılık

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, sözleşmesi sona eren Aminu Umar ile yollarını ayırdı. 28 yaşındaki forvet aynı ligde mücadele eden Bandırmaspor’a transfer oldu.

Seydikemerspor Başkanı Akdenizli İlk Transferi Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Genç orta saha Muğlaspor’da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i kadrosuna dahil etti.

Fethiyespor’lu Kaleci Übeyd’in Yeni Adresi Belli Oldu

2019-2020 ve 2022-2023 sezonlarında Fethiyespor forması giyen kaleci Übeyd Adıyaman, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor’a transfer oldu.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Arda Güler formaları Fethiye’de yok satıyor

Dünya futbol devi Real Madrid’e transfer olarak herkesi gururlandıran milli oyuncu Arda Güler’in forması, Fethiye halkı tarafından yoğun talep görüyor.