Tüfe Haberleri

Tüfe Haberleri

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Milas'ta Tüfekle Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde iddiaya göre darp ettiği şahsın annesi tarafından tüfekle ateş edilerek vurulan Cemal Gül (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Oğlunu Darp Eden Komşusunu Tüfekle Vurdu

Muğla'nın Milas ilçesinde iddaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Pompalı tüfekli kavga: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de iş arkadaşını vuran şahıs tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde emlak işiyle uğraşan iki kişinin kavgasında arkadaşını tüfekle vuran kişi tutuklandı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

 İki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Polislerin operasyon yaptığı adres ev değil cephanelik çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın pompalı tüfekle kendi hayatına son vermesinin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde, olayda kullanılan pompalı tüfeğin temin edildiği şahsı tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken, bir şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Önce hapis cezası verildi, sonra tahliye edildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine ziyarete gelen arkadaşı Ömer Karaca'yı av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle, müebbet hapis talebiyle yargılanan Kezban Çelik için mahkeme 10 yıl hapis cezası verirken haksız tahrik ve iyi hal indirimi verdi. Mahkeme, Kezban Çelik için yurt dışı yasağı koyup tahliyesine karar verdi.

Tüfekle Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Milas'ta bir kişi ormanlık alanda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Akrabasını tüfekle yaraladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen olayda 1’i ağır 2 kişi tüfekle yaralandı.

Kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan tartışma sonucunda evine gelen erkek arkadaşını av tüfeği ile vurup öldüren kadın için kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 35,76 iken, Mart döneminde yüzde 37,72 oldu

EV DEĞİL, CEPHANELİK ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Salihpaşalar mahallesinde E.B isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışında olan şahıs Jandarma tarafından yakandı.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI ÖLDÜREN KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını av tüfeğiyle öldüren kişi yakalanarak, tutuklandı.

19 YAŞINDAKİ GENÇ VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Samsun'da sabaha karşı bir araçtan çıkan müzik sesi üzerine olay yerine giden polis aracın içinde 19 yaşındaki genci tüfekle vurulmuş halde cesedini buldu. Fethiye'de yaşayan Furkan Yıldırım'ın dün gece aracıyla Samsun'a geldiği öğrenildi.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını yaşanan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

KALEŞNİKOF PİYADE TÜFEĞİ VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, C.Ş., F.E.A. ve İ.F. isimli şahısların ellerinde bulunan piyade tüfeği, tabanca ve fişekleri satmak müşteri arayışı içinde oldukları bilgisinin alınması üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 Ocak 2023 günü şüphelilerin yakalanması için Kapıkargın Mahallesi Sarsala Koyu mevkiinde operasyon icra edilmiştir.

FETHİYE’DE PASLI ÇİFTİ CİNAYETİNDE SANIĞIN TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 Mart 2016 tarihinde av tüfeği ile öldürülen Cahit ve Hatice Paslı çifti cinayetiyle ilgili tutuklu bulunan Muhammet Ali V.'nin, yargılandığı Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tahliye talebi reddedildi.

SEYDİKEMER’DE JANDARMA EKİPLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve tüfek ele geçirildi.

YATAĞAN’DA CEPHANELİK GİBİ EVE JANDARMADAN OPERASYON

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait saçma ve barut ele geçirildi.

BACANAK KATİLİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tartıştığı bacanağını av tüfeğiyle vurarak öldüren şüpheli Halil O. (41) ilk kez hakim karşısına çıktı. Canavarca hisle kasten adam öldürme iddiasıyla hakim karşısına çıkan Halil O. için ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlandığı öğrenilirken, Halil O. SEGBİS ile katıldığı duruşmada, 'Böyle bir olay yaşadığım için çok pişmanım. Yasin'i korkutmak amacıyla yere doğru ateş ettim. Bana doğru gelmeye başlayınca tüfeği birkaç kez kendisine vurdum' şeklinde konuştu.

SEYDİKEMER'DEKİ KATİL ZANLISI KUZENLERE CEZA YAĞDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık ile yaşı küçük tutuklu kardeşi için karar çıkarken, sanıklara ceza yağdı. Duruşma sonrası elinde torununun resmini gösteren acılı anne Teslime Buhuroğlu, “En ağır ceza verilmelidir. Bu mahkeme ceza verdi. Benim oğlum, babası ve kardeşi ile birlikte bebeğini göremeden katledilmişti” ifadelerini kullandı.

700 LİTRE EL YAPIMI ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yatağan ilçesinde iki ayrı adreste yapılan aramada ruhsatsız tüfek ve el yapımı alkol ele geçirildi.

ENİŞTESİNİ AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜREN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, eniştesini av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

AV TÜFEĞİ İLE YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde motosiklette taşıdığı av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandığı iddia edilen 14 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.