Üfe Haberleri

Üfe Haberleri

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

100 Yaş Evlerinde İkinci Baharı Yaşıyorlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üzeri vatandaşların sosyalleşmesi ve çeşitli etkinliklerle el becerilerinin artarak kaliteli zaman geçirmelerine yönelik hizmete sunduğu Nilüfer Caner ve Fethiye 100 Yaş Evi büyük ilgi görüyor. Menteşe’de Nilüfer Caner 100 yaş evinde 1956 üye bulunurken Fethiye 100 Yaş Evinde ise 707 üye bulunuyor.

Büfe’ye Kumar Operasyonu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde büfe işletmesinde kumar oynandığı bilgisini alan Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3 adet kumar makinesine el koydu.

Milas'ta Tüfekle Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde iddiaya göre darp ettiği şahsın annesi tarafından tüfekle ateş edilerek vurulan Cemal Gül (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Oğlunu Darp Eden Komşusunu Tüfekle Vurdu

Muğla'nın Milas ilçesinde iddaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.

Marmaris’te Halk Büfe’den 5 Ayda 215 Bin Ekmek Satışı

Marmaris Belediyesi’nin vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla açtığı Halk Ekmek Büfeleri’nde 5 ayda yaklaşık 215 bin ekmek satışı gerçekleşti.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Marmaris’te Vatandaşlar Halk Ekmeğe Yoğun İlgi Gösteriyor

Marmaris Belediyesi Halk Ekmek Büfelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, geçtiğimiz haftalarda ortalama 3 bin olan günlük satış miktarı 4 bine çıktı.

İmara aykırı binaların yıkımı başladı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ve İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından imara aykırı yapılan binalar ve kaçak bölümleri ile ilgili yıkımlar başladı.

Pompalı tüfekli kavga: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Halk Büfe açıldı

Uygun fiyatlarıyla vatandaşlara hizmet edecek olan Halk Büfe açıldı.

Fethiye’de iş arkadaşını vuran şahıs tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde emlak işiyle uğraşan iki kişinin kavgasında arkadaşını tüfekle vuran kişi tutuklandı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İkinci Halk Ekmek Büfesi Açıldı

 Marmaris Belediyesi ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’ni Beldibi Mahallesi’nde hizmete sundu. Başkan Oktay Halk Market ve 2. Halk Kafe’nin de kısa bir süre içinde açılacağını müjdeledi.

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

 İki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Halk ekmek büfesi açıldı

Marmaris Belediyesi, vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla ‘Halk Ekmek Büfesi’ açtı. Başkan Oktay’ın “Marmaris’te halk ekmek büfesi açmak hiçbir zaman aklıma gelmezdi” dediği projede ekmeğin tanesi 6 TL'den satılacak.

Müfettiş Acar, Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettişi Hakan Acar, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

Polislerin operasyon yaptığı adres ev değil cephanelik çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın pompalı tüfekle kendi hayatına son vermesinin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde, olayda kullanılan pompalı tüfeğin temin edildiği şahsı tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken, bir şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Önce hapis cezası verildi, sonra tahliye edildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine ziyarete gelen arkadaşı Ömer Karaca'yı av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle, müebbet hapis talebiyle yargılanan Kezban Çelik için mahkeme 10 yıl hapis cezası verirken haksız tahrik ve iyi hal indirimi verdi. Mahkeme, Kezban Çelik için yurt dışı yasağı koyup tahliyesine karar verdi.

Tüfekle Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Milas'ta bir kişi ormanlık alanda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Bağımsız Seçim Gözlemcisi, Açıklamada Bulundu

Bağımsız Seçim Gözlemcisi ve aynı zamanda Eşit Haklar İçin İzleme Derneği (ESHİD) yönetim kurulu üyesi Nilüfer Yılmaz, bugün yapılan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Akrabasını tüfekle yaraladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen olayda 1’i ağır 2 kişi tüfekle yaralandı.

Kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan tartışma sonucunda evine gelen erkek arkadaşını av tüfeği ile vurup öldüren kadın için kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 35,76 iken, Mart döneminde yüzde 37,72 oldu

EV DEĞİL, CEPHANELİK ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Salihpaşalar mahallesinde E.B isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışında olan şahıs Jandarma tarafından yakandı.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI ÖLDÜREN KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını av tüfeğiyle öldüren kişi yakalanarak, tutuklandı.