Uyuşturucu Operasyonu Haberleri

Uyuşturucu Operasyonu Haberleri

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Emniyetten 4 Günde 16 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 12-15 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 16 ayrı operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu baskınında 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 598 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

21 Noktada Uyuşturucu Operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele çalışması çerçevesinde Muğla’nın değişik ilçelerinde 21 ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Uyuşturucu Operasyonu, 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahsın evine yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

4 şüpheli gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince iki ayrı adrese yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde Muğla genelinde yapılan çalışmalarda çok sayıda kaçak elektronik sigara, tütün, sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Jandarmadan Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele çerçevesinde Muğla’nın 6 ilçesinde 1-7 Eylül tarihleri arasında 24 ayrı operasyon düzenlendi.

Uyuşturucuyu Kamp Alanına Gömmüşler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kamp alanına gömülmüş 1 kilo 985 gram skunk ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı.

Muğla’nın 6 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmalarında 5 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyonlarda 6 günde 60 şüpheli yakalandı.

Bir Hafta İçerisinde Uyuşturucudan 19 Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 9 ilçesinde son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 19 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu Operasyonu, 2 kişi tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlar çerçevesinde gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı

Muğla’nın 4 ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Muğla’nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığının Muğla genelinde sürdürdüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 7 ilçede operasyon düzenlendi.

Çantasında uyuşturucu ele geçirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Muğla’nın 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 4 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 16 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

5 ilçede uyuşturucu operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Otel Odasında Uyuşturucu Operasyonu; 1 Şüpheli Gözaltında

Fethiye’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

İki haftada 24 uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki hata içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İran Uyruklu 2 Şüpheli Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İran uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Fethiye İlçesinde 7 ayrı adreste 9 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama'' suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan H.G. isimli şahıs Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.