Yağmur Haberleri

Yağmur Haberleri

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Bodrum’da fırtına ve sağanak etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Amatör balıkçı teknesinin karaya vurduğu ilçede ağaçlar devrildi, cadde ve sokaklar göle döndü.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Marmaris Belediyesi Karadere'de Biriken Atıkları Temizledi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yağmurla birlikte Karadere’de biriken atıkları denize gitmeden bertaraf etti.

Muğla’da Bazı Cadde Ve Sokaklar Yağmur Sonrası Sular Altında Kaldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD tarafından Muğla’ya yapılan şiddetli yağış sonrasında bazı cadde ve sokaklar göle döndü.

Rüzgarın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yağmurlu ve rüzgarlı havanın ardından dalgaların boyu yükselirken, dalgaları kayıt altına almak isteyenler sahile koştu.

Milas’ta Trafik Kazası: 12 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda refüje çarpan minibüsteki 12 kişi yaralandı.

40 Milyon Tl’lik Yatırım Tamamlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 200 bin metrekare alanda vatandaşlara hizmet veren Karaçulha Toptancı Hali’nde Büyükşehir Belediyesi yeni bir tesis ve ürün pazarlama alanı kazandırmak için çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye İlçesi Karaçulha Toptancı Hali içerisine yaklaşık 40 Milyon TL’lik yatırımla başlattığı üreticiler için ürün pazarlama alanı, otopark ve tesis inşaatını kabul işlemleri tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Fethiye Yılın İlk Gününde Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Marmaris’te Yağmur Mesaisi

Marmaris’te Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur olumsuz bir durum yaşanmadan atlatıldı.

Belediye Ekipleri Yağmur Mesaisinde

Metrekareye 7 saatte 43 kilogram yağışın düştüğü Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi ekipleri saha çalışmaları gerçekleştiriyor.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Ortaca’da Yollar Bakıma Alındı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde geçtiğimiz hafta aşırı yağan yağmurlar sonrasında bozulan yolların Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlemesi ve yenilenmesi yapıldı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Bodrum’da yol aniden köpürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur sonrası yolda yoğun bir köpük tabakası oluştu.

Bodrum’u fırtına vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına dükkanları yıktı tekneleri batırdı.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı

Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Derelere atılan çöpler, denize ulaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde derelere atılan çöpler, sağanak yağmur sonrası plajlarda ve Bitez Barajı’nda birikti.

Yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı

Milas'ta devam eden yağmur yağışı sırasında bir evde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yana evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü.

Şiddetli yağış hayatı felç etti

Muğla'nın Milas ilçesinde etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren şiddetli sağanak yağış, günlük hayatı olumsuz etkilerken, yağmurun şiddetiyle birlikte birçok cadde ve sokak sular altında kaldı.

Karayiğit, ‘Bu yağmurlar geç kalınmış yağmurlar’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye’de iki gündür etkisini sürdüren sağanak yağışların toprağa olan verimi hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi

Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Tatilcilere ait 3 kamyonet ve 2 karavan ise sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi.

Fethiye’de Yağmurlu Hava Hakim

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Fethiye’yi Toz Bulutu Kapladı

Fethiye’de etkisini ilerleyen saatlerde göstermesi beklenen yağmurla beraber gökyüzünü toz bulutu kapladı.

Marmaris’te yağmur etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur yer yer gücünü arttırarak etkisini gösterdi.