Yangın Eğitimi Haberleri

Yangın Eğitimi Haberleri

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Marmaris Belediyesi Personeline yangın eğitimi verildi

Marmaris Belediyesi personeline yangına ilk müdahalede teçhizat kullanımı ve yangınlar hakkında eğitim verildi.

Teorik ve Uygulamalı Yangın Eğitimi

Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı bünyesinde Göcek Balıkçılık Kooperatifi üyelerine teorik ve uygulama yangın eğitimi verildi.

Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim verildi.

MUĞLA'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personelleri tarafından öğretmen ve öğrencilere orman yangınları ile mücadele eğitimi verildi. Muğla’nın merkez ilçesi Yerkesik mahallesinde engelli öğrencilere yönelik eğitim öğretim veren Özel Meslek Eğitim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerine yangın eğitimi verildi.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği işbirliğinde, su tankeri personelleri ve iş makinası operatörlerine yönelik “Yangın Eğitimi” düzenlendi.

Türk Kızılay çalışanlarına yangın eğitimi

Muğla'da Türk Kızılay Menteşe Şubesi çalışan ve gönüllüleri aldıkları eğitim ile orman gönüllüsü oldu.

Belediye Personeline Temel Yangın Eğitimi Verildi

Seydikemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline teorik ve uygulamalı olarak ‘Temel Yangın Eğitimi’ verildi.

Komandolara yangın eğitimi

Yangına en hassas iller arasında yer alan Muğla'da kurumlar arası işbirliği çerçevesinde eğitimler veriliyor.

Ftso Yönetimi Ve Çalışanlarına Yangın Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında ‘Yangına İlk Müdahale Eğitimi’ gerçekleştirildi. FTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarının katıldığı eğitimde, yangın söndürme tüpü kullanılarak suni alevlere müdahale edildi.

Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi

Bodrum Belediyesi tarafından, Gıda A.Ş. bünyesinde görevli personele yangına müdahale eğitimi verildi.

Marmaris Belediyesi’nde yangın tatbikatı

Marmaris Belediyesi personeline Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yangın eğitimi verildi, ardından tatbikat gerçekleştirildi.

Fethiye Huzur Evinde Yangın Tatbikatı

SHÇEK- Fethiye Belediyesi Huzurevinde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleşti. Yangın tatbikatı ve eğitimi ile hem huzur evi personeli hem de huzurevi sakinlerini; yangın ve ilk müdahale konusunda bilinçlendiler…