Yardım Haberleri

Yardım Haberleri

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Kökten, “Taleplerinizi Gündeme Aldık”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Bot Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Otobüste Rahatsızlanan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Sokak Hayvanları İçin Sözleşme İmzaladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sosyal medyada 10 bin takipçisi bulunan Fethiye Hayvanseverler Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (HAYPET) üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Sloganı “Beni Unutma” Olan Fethiye Alzheimer Derneği Unutulmaktan Dert Yandı

Fethiye Belediyesi tarafından tahsisi yapılan ve gönüllüler tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Fethiye Alzheimer Derneği, unutulmaktan şikayet ediyor. Hastaların kendilerini unutmasına alışık olduklarını ama yetkililerin kendilerini unutmasından büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan yetkililer, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’dan yardım istedi.

Aday Kökten, “Önceliğimiz Karaçulha Oldu”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Karaca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Kökten,”Zafere Hep Birlikte Ulaşacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Akdenizli: “Girmeler Kaplıcasını İşletmek İçin Üzerime Düşen Ne Varsa Yapacağım”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Kıncılar, Girmeler, Güneşli ve Yaka Mahallelerini ziyaret etti. Akdenizli’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Akdenizli, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada kaplıcanın içler acısı durumuna dikkat çekerek; “31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek Girmeler  kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.

"Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Fatma Betül Sayan Kaya’dan Akdenizli’ye Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin seçim çalışmalarına katıldı.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Saatcı: Emeklilere 5000 TL’ye Kadar Destek Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkmaları halinde kirada oturan emeklilere 5000 TL’ye varan sosyal yardım yapacaklarını açıkladı.

Muğla’dan Gazze’ye Yardım Eli

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Marmaris Halk Eğitimi Merkezi usta öğretici ve kursiyerleri tarafından İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’deki kadın ve çocuklar için havlu, atkı ve bere üretimi yapılıyor.

Başkan Adayı Kökten, Yardım Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, SMA hastası Metin Öndil için düzenlenen yardım etkinliğine katıldı.

Datça’da 51 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında lastik botlardaki motor arızası nedeniyle yapılan yardım çağrısı sonrası 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Menteşe’de Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammer Cihan başkanlığında Taşımalı Eğitim Birimi tarafından taşıma merkezi olan okul/kurumlarının müdür ve müdür yardımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli: “Antalya’yı Zor Günlerinde Yalnız Bırakmadık”

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Muğla İtfaiyesinden Hastanede ‘Yüzük’ Operasyonu

Ev yangını, orman yangını, anız yangını, sıkışmalı kaza, hayvan kurtarma gibi birçok toplumsal olaylarda vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri son olarak genç bir kızın parmağında sıkışan yüzüğü keserek yüzükten kurtardı.

CHP’den Eş Zamanlı ‘Medeni Kanun’ Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı aynı zamanda Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’nın, Medeni Kanun’a ilişkin basın açıklaması 81 il ve 973 ilçe kadın kolu başkanı tarafından eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi. Fethiye’de basın açıklamasını CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak okudu.

Akgün Ailesinin Acı Günü

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Asrın Felaketi Muğla’da AFAD Müdürlüğü Tarafından Anıldı

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. Yılında Muğla il AFAD Müdürlüğünde toplantı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nden 36 Milyonluk Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımlarla bugüne kadar 13 bin 23 aileye 36 Milyon 936 bin TL destekte bulundu.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.