Yardımlaşma Haberleri

Yardımlaşma Haberleri

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sokak Hayvanları İçin Sözleşme İmzaladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sosyal medyada 10 bin takipçisi bulunan Fethiye Hayvanseverler Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (HAYPET) üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Karaca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Menteşe’de Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammer Cihan başkanlığında Taşımalı Eğitim Birimi tarafından taşıma merkezi olan okul/kurumlarının müdür ve müdür yardımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Seydikemer’de SYDV’den 120 Kişiye Destek

Seydikemer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Vefa Programı kapsamında, 2021 yılından bu yana 103 ayrı hanede yaşayan 120 kişiye destek oldu.

Marmaris'te Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, ilçedeki sosyal yardım dernekleri, mütevelli heyeti üyesi kurum müdürleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek yaptıkları toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri gerçekleşti.

Aday Adayı Demirel, hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Aday Adayı Kökten, Stk’ların Taleplerini Dinliyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Gaziler Derneği’nden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

Ünal, “Çocuklara ve Gençlere Armağan Edilmiştir”

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulundu. 

Kaymakam Kaya gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptı

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100'ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gazilerin tekne turunda Sahil Güvenlik botu eşlik ederek gazileri ve Kaymakamı selamladı.

Başkan Ünalı duygulandıran ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Gazilerden anlamlı hediye

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirip, Türk Bayrağı hediye ettiler.

Gaziler Derneği’ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

'Vefa Projesi' gönüllere dokunmaya devam ediyor

Muğla Marmaris Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığındaki 'Vefa projesi' ile 65 yaş üstü vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Fethiye’de şehitler için kar şerbeti hayrı

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından dernek binası önünde, şehitler hayrına kar şerbeti ikramı yapıldı.

Seydikemer'de ihtiyaç sahiplerine ulaşılıyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çalışmalarına devam eden Seydikemer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için mahalle ziyaretlerinde hız kesmiyor.

Fethiye Gaziler ve Şehitler Derneğinden 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. yıldönümü nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden açıklama yapıldı.

Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu

Dolandırıcılar bu kez de Fethiye’nin tek kadın muhtarı, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ın sosyal medya hesabını çaldı. Vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcılar ‘sosyal yardımlaşma ödeneği’ yalanıyla mesajlar attı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Alim Karaca’nın ziyaretine muhtarlarda eşlik ettiler.

Kaymakam Karaman'dan bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Başkan Gümüş'ün Ramazan bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Ayı’nın Menteşe’de birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “dedi.

Tavlı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bayramlar insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı anlamlı günlerdir.

ZAFER’İN YILDÖNÜMÜNDE YENİ BİNAYA TAŞINDILAR

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yeni hizmet binasına taşındı.