Yatağan, Haberleri

Yatağan, Haberleri

Müebbet hapisle yargılanıyorlardı, beraat ettiler

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u (49) öldürüp, intihar süsü verdikleri suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan eşi Penbe Bulut (50), kızı Ayşegül Bulut (21) ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ (31), suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler.

Yatağan Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının birinci katı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından birinci kat sıcak asfalt çalışması tamamlanırken kaldırım yapımına başlandı.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Bitmeyen Yollar Çileye Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Muğla’da yıldırımın düşme anı kameraya yansıdı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sağanak yağış etkili olurken, yıldırımın düşme anı ise kameralara yansıdı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Yatağan Alt ve Üst Yapı Çalışmalarının Yüzde 70’i Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 70’lik bölümü tamamlandı.

8 eser ile 120 fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisinde

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi.

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı

 Menteşe-Yatağan karayolu Akçaova Mahallesi mevkiinde beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı.

Tanker Yoldan Çıkıp Tarlaya Uçtu: 3 Yaralı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde jet yakıtı yüklü tanker kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken, tankerde bulunan yakıtın alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

Yangına İlk Müdahale Tankerleri görevde

Muğla Büyük Şehir Belediyesi İtfayesi yangına ilk müdahale tankerleri ile Seydi Kemer ve Yatağan'da çıkan yangın söndürdü

Vali İdris Akbıyık’ın Yatağan Ziyareti

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Muğla’nın İç Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimleri Yatağan, Milas, Kavaklıdere ilçelerinde gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.

Yatağan yangını kontrol altında

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik mahallesinde başlayan orman yangını karadan ve havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının son durumu havadan görüntülendi

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim yerlerinin yakınında orman yangınının son hali havadan görüntülendi.

Yatağan’da orman yangını

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim biriminin hemen yakınında orman yangını başladı.

Kaymakam Mahalle Sakinlerinin Taleplerini Dinledi

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Yunus Tuna, Bahçeyaka Mahallesinde düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısına katılarak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

Feci Kaza da vatandaşın bacağı koptu

 Muğla’nın Yatağan ilçesinde araç ile direk arasında kalan vatandaşın bacağı koptu.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

Müftülükten Anlamlı Konferans

Yatağan’da 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde Yatağan Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen Yatağan Müftülüğü Din Görevlilerimize yönelik "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Yatağan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, Vaiz Nurullah Ergin, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Muğla’da eş cinayeti davasında kayınvalide tahliye edildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşması Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Yaz Kur’an Kursları Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her sene camilerde ve Kuran Kurslarında milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği "Yaz Kur’an Kursları" 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü eğitime başladı. Yatağan’da da “Yaz Kur'an Kursları” yoğun katılımla devam ediyor.

Sathi Kaplama Ve Yenileme Çalışması Başlatıldı

2023 yılı yatırım programı kapsamında İl genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi son olarak Yatağan’ın kırsal mahalle yollarında sathi kaplama ve yenileme çalışması başlattı.

10 Mahallede Çalışmalara Başlandı

2023 yılı yatırım programı kapsamında İl genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi son olarak Yatağan’ın kırsal mahalle yollarında sathi kaplama ve yenileme çalışması başlattı.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yatağan Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Yatağan Emniyet Müdürü Adil Haçan’nın Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne tayini çıkmasından dolayı boşalan göreve atanan Salih Murat Kara geçtiğimiz gün görevine başladı.

Feci kazadan acı haber geldi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yolcu midibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve 4’ü ağır 34 kişinin yaralandığı feci kazada, ağır yaralanan Dürdane Birkan (81), 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Behçet Saatcı,Yatağan Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Saatcı, seçim çalışmalarını Yatağan’da sürdürdü.