Yatağan Haberleri

Yatağan Haberleri

Muğla'da çocuklar tarihle buluştu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde 'Biz Bir Takımız' projesine katılan çocuklar Yatağan Stratonekia Antik Kenti'nde tarihe yolculuk ettiler.

Yatağan'da kaza: 1 ölü

Muğla'nın Yatağan İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe Kılıç hayatını kaybetti.

Taraftarlardan yerel derbiye davet

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nden Muğlaspor Yatağanspor maçı öncesinde taraftarlardan çağrı yapıldı.

Yatağan’da gelir getirici fidan dağıtımı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri fidan dağıtım törenleri ile başladı.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Müebbet hapisle yargılanıyorlardı, beraat ettiler

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u (49) öldürüp, intihar süsü verdikleri suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan eşi Penbe Bulut (50), kızı Ayşegül Bulut (21) ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ (31), suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Yatağan Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının birinci katı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından birinci kat sıcak asfalt çalışması tamamlanırken kaldırım yapımına başlandı.

Yatağanda Tarihi Eser Kaçakçılığı: 3 Gözaltı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Milas-Yatağan Karayolunda Kaza: 1 Ölü

Milas-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında sürücü yaşamını yitirdi.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Bitmeyen Yollar Çileye Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Gösterilerini antik tiyatroda yaptılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Yatağan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Yatağan Lagina ve Stratonikeia Antik Kenti'nde tiyatro çalışması gerçekleştirdi.

Yangın yaşlı kadını hayattan koparttı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bir evde çıkan yangında ev sahibi yaşlı kadın alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

Muğlaspor, 169 Takımlı BAL Liginde Namağlup İki Takımdan Birisi

Türkiye genelinde 3. Lige yükselmek için mücadele eden 12 grupta toplam 169 futbol kulübünün mücadelesi bu yıl statünün değişmesi ile rekabeti daha da önemli hale getirdi.

Stratonikeia Antik Kentinde, Gençler Seramik İşledi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi Genç Ofis gönüllü gençleri Yatağan Stratonikeia antik kentinde seramik atölye çalışması gerçekleştirdi.

İki otomobil çarpıştı

Muğla-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Yatağanspor Ve Muğlaspor Yönetimleri Yemekte Bir Araya Geldiler

Yatağanspor ve Muğlaspor yönetimleri, bu hafta sonu oynayacakları Bölgesel Amatör Lig Muğla derbisi öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Muğla’da yıldırımın düşme anı kameraya yansıdı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sağanak yağış etkili olurken, yıldırımın düşme anı ise kameralara yansıdı.

Oyuncak Kütüphanesinde Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Yatağan Zeytinköy, Ula Kavakçalı ve Yaraş Mahallelerinden 35 çocuk ile aileleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde buluştu.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Yatağan Alt ve Üst Yapı Çalışmalarının Yüzde 70’i Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 70’lik bölümü tamamlandı.

8 eser ile 120 fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisinde

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi.

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Genç çiftçiler, salep üretimini sevdi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Salep Üreticileri Birliği’nce Yatağan İlçesi Bozarmut Mahallesi’nde düzenlenen “Salep Tarla Günü” etkinliğinde, 250 kg salep yumrusu, 1 dekar alanda toprakla buluştu. Düzenlenen etkinlikle Muğla’daki salep dikim alanlarının büyüklüğü 30 dönümün üzerine çıktı.