Yaz Okulu Haberleri

Yaz Okulu Haberleri

Öğrenciler can dostlar ile bir araya geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaz okulu eğitimi gören 80 öğrenci, Bodrum Belediyesi Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan dostlarını ziyaret etti.

Yaz Okulunda Yüzme Öğreniyorlar

Bodrum Belediyesi Özel Bodrum Konacık Anaokulu öğrencileri, yaz okulu programı dahilinde haftanın iki günü yüzme eğitimi alıyor.  

MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR

Muğlaspor Yaz Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde yapılan mezuniyet töreniyle sona ermişti. Yüksek bir katılımla, yaz boyunca süren futbol okulunun tamamlanmasının ardından kış futbol okulunun planlamaları da çok geçmeden başladı.

MUĞLASPOR YAZ FUTBOL OKULU'NUN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Ülkemizin köklü spor kulüplerinden olan Muğlaspor'un Yaz Futbol Okulu mezuniyet töreni, Kulüp Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyelerin katılımıyla tesislerinde gerçekleşti.

Bodrum’da iklim krizi üzerine çalışma yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürdürülebilir turizm ve kent planlaması üzerine yaz okulu gerçekleştiren Colorado Üniversitesi Mimarlık ve Planlama bölümünden 20 öğrenci ve akademisyen tamamladıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaşıyor.

Prof. Dr. Çiçek, "Sıradışı Bir Durum"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, FRT TV'de gazeteci Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu 'Muğla Gündemi' programında en çok merak edilen sorulara cevap verdi. Çiçek, Covid-19 pandemisi nedeniyle sıradışı bir durumun yaşandığına dikkat çekerek; "Bu süreç tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yönetilmek zorunda. Biz şimdi öğrencilerimizle yaz okulunda bir araya gelelim diyoruz ama gelemeyeceğimiz birçok öğrencimiz olabilir, kaybedebiliriz. Bir öğrencimizi kaybetmenin psikolojik olarak bende yaratacağı deformasyon çok yüksektir" diye konuştu.