Yelda Erol Gökcan, Haberleri

Yelda Erol Gökcan, Haberleri

Milletvekili Gökcan, Fethiye’ye yapılan yatırımlar hakkında konuştu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Başkan Turhan Kovancı’ya ‘hayırlı olsun’ demek ve partililerle helalleşmek için ziyarette bulundu.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: DEPREM BÖLGESİNİ İHYA VE İNŞA ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris ve Datça’da depremzedeleri ziyaret etti

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, “SAYIN GÜRÜN HEMŞERİLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile birlikte, yılan hikayesine dönen Muğla Bölge Müzesi’nin önünde açıklama yaptı.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, 75 YAŞINDAKİ LİMON ÜRETİCİSİ ZİYA AMCA’YI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 75 yaşındaki limon üreticisi Ziya Aydın’ı ziyaret etti.

GÖKCAN’DAN TROPİK MEYVE YETİŞTİRİCİSİNE ZİYARET

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da serada yetiştirdiği tropikal meyveleri dünyaya satan çiftçiyi ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI

Türkiye tarihi için önemi büyük olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesaj yayınladı. 

SEYDİKEMER HASTANESİNİN YILSONUNA AÇILMASI PLANLANIYOR

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Seydikemer Devlet Hastanesinin yılsonuna açılması içi çalışmalar yapılıyor. Cuma günü Seydikemere gelen ve bölgede incelemeler yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “150 yatak kapasiteli toplam kapalı alanı 32.564.47 m2 olan hastanemizi bu yılsonuna hizmete sokmayı planlıyoruz” dedi.

Milletvekili Gökcan’dan Seydikemer Devlet Hastanesi açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ile birlikte yapımı devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Millletvekili Gökcan, yetkililerden inşaat süreci ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, SEYDİKEMER’DE MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada; “Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız” dedi.

EROL’DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

BAŞKAN AKCAN’DAN, MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’IN İDDİALARINA YANIT

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 13. Uluslararası Muğla Yörük Türkmen Toyu’nda protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediğini iddia etmişti. Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’dan AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın, protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediği iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

CHP’Lİ OSMAN GÜRÜN’DEN SAHTE DEMOKRASİ ANLAYIŞI

CHP’li Osman Gürün birlik beraberlik, hoşgörü, farklı fikirlere saygı derken, Yörük Türkmen Şenliğindeki protokol konuşmalarına müdahale etti.

GÖKCAN, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere’de esnafı ziyaret ederek vatandaşlara aşure dağıtımı yaptı.

Kavaklıdere yolunda çalışma başlatıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere'deki toplantı ve ziyaretlerinin ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisinde ve 2 yıldır yapılmayan yol ile ilgili açıklamada bulunmuştu.

YATAĞAN HALKI, YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

Yatağan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Yatağan Spor Salonu bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında yapılan yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi.

YATAĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA GELİNDİ

Yatağan ilçesinde yapımı süren Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanarak Yatağanlıların hizmetine sunulacak olan tesiste, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, incelemelerde bulundu.

KAPANAN PTT ŞUBELERİ TEKRAR AÇILIYOR

Muğla’nın kırsal kesiminde ’iş yükü ve işlem azlığı’ gerekçesiyle kapanan PTT şubelerinin yeniden açılması, kapanan şubelerin en azından haftada bir iki gün açık kalması veya mevcut şubelerin kapatılmaması yönünde vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine talepleri ilgili kurumlar ile görüşen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, kapanan PTT şubelerinin tekrar açılacağını açıkladı.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “SEVDİKLERİMİZ YANIMIZDA PROJESİ” İLE ALZHEİMER HASTALARIMIZIN YANINDAYIZ…

Muğla’da Alzheimer hastaları için “Sevdiklerimiz yanımızda akıllı saat projesi” hayata geçirildi.

MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan’dan Büyükşehir’e yol tepkisi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki 4 kilometrelik yolun 2 yıldır yapılmadığını, AK Partili belediyenin cezalandırıldığını belirterek, 'Kavaklıdere'nin yolunu yapın, eğer yapamayacaksanız merkezi hükümet olarak biz yapalım' dedi.

Yelda Erol Gökcan’dan 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz’da hain FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Demokrasimize, Bayrağımıza, Vatanımıza sahip çıktık…

Gökcan: 'İşte CHP’nin restorasyon anlayışı! İşte CHP’nin vizyonsuzluğu!'

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM’de Gündem Dışı söz alarak, Datça’da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

Datça Çeşmeköy Camii TBMM’ye taşındı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, gündem dışı söz aldığı TBMM'de Datça'da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

Milletvekili Gökcan: “Muğla sahipsiz değildir”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Marmaris'te inşaatı devam eden otel ile ilgili iddialarına cevap verdi. Gökcan, Akşener'in Marmaris Kızılbük'deki otel ile ilgili olarak soruyu ittifak ortağı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorması gerektiğini açıkladı.

AK Partili Milletvekili Gökcan: “HDP şiddetin kendisidir”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, HDP tarafından verilen önergeye ilişkin, AK Parti olarak biz 20 yıldır kadınlarımız için her türlü çalışmayı yaparken, HDP ne yapıyor? HDP şiddetin kendisidir. HDP Araştırma Komisyonu açılmasını talep etmek yerine önce teröre bulaştırdığı kızlarımıza, kadınlarımıza, Diyarbakır annelerine hesap versin dedi.

Milletvekili Gökcan’dan Müjde

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Çatalarık Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Ramazan Zorbaş ile mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasında Milletvekili Gökcan, mahallede bulunan 53 taşınmaz üzerindeki 146 yapı kayıt belgeli yapı 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 16. Maddesi gereğince hak sahiplerine satılacağını belirtti.

Milletvekili Gökcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların barış, kardeşlik ve yardımlaşmalara vesile olmasını diledi.

AK PARTİLİ GÖKCAN: “MENTEŞE 3.ETAP TOKİ KONUTLARI’NIN YER TAHSİSİ YAPILDI”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe 3.Etap TOKİ Konutları'nın yer tahsisinin yapıldığı müjdesini vererek, 'Muğlamıza hayırlı olsun' dedi.

GÖKCAN ’’BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR’’

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.