Yeşillendirme Haberleri

Yeşillendirme Haberleri

Muğla’da 101 Futbol Sahası Büyüklüğündeki Vahşi Alan Doğaya Kazandırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 250 bin 857 metrekare vahşi depolama alanında rehabilitasyon çalışmaları yaparak kenti yeşillendirmeye devam ediyor.

YK ENERJİ, YENİKÖY İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE ÇÖKERTME’Yİ YEŞİLLENDİRİYOR

Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (YK Enerji) ve Milas Orman Bölge İşletme Şefliği, geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınından büyük ölçüde etkilenen Milas'ın Çökertme bölgesinin ağaçlandırılması için kolları sıvadı. İlk etapta bölgede yangından etkilenen iki hektarlık alana Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımı ile yüzlerce fidan dikildi.

YANAN YERLER TEKRARDAN YEŞİLLENDİRİLECEK

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü tarafından Marmaris yangını sonrası açıklama yapıldı.

MUĞLA’DA BÜYÜK YANGINLARIN 1. YILINDA YANAN ALANLAR TEKRAR YEŞERİYOR

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde 2021 yılında yaşanan büyük orman yangınlarında yanan alanlar tekrar yeşeriyor.

Fidan dikerken bulunan cüzdanın 20 yıl önce çalındığı ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz yaz çıkan orman yangınlarından ardından bölgeyi tekrar yeşillendirmek için fidan dikimlerine katılan Ali Demirtaş'ın toprağa gömülü şekilde bulduğu cüzdanın 20 yıl önce çalındığı ortaya çıktı.

Yeniden yeşil Muğla için güç birliği

Yıldırım Belediyesi, yaz aylarında Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşanan yangınların yaralarını sarmaya devam ediyor. Yangının başlamasından saatler sonra bütün imknlarını seferber ederek, arama kurtarma ve yangın söndürme faaliyetlerine ilk katılan kurumlardan birisi olan Yıldırım Belediyesi, şimdi de bölgenin yeniden yeşillendirmesine katkı sağlamak için seferberlik başlattı.

İş’ten Sesler Korosu, Bodrum’un yaralarını sarmak için muhteşem bir konser verdi

İş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin oluşturduğu C-Majör İş'ten Sesler Korosu, bu kez orman yangınlarından zarar gören Bodrum'u yeşillendirmek ve yaraları sarmak için konser verdi.

Gözü gibi bakarak biriktirdiği 4 bin ağaç tohumunu yanan ormanlar için paylaşmak istiyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 9 gün süren orman yangınlarından sonra duyarlı vatandaşlar yetkili kişiler ile işbirliği içinde ilçedeki ormanları yeniden yeşillendirmek için kolları sıvarken, ilçede yaşayan Ali Demirtaş yıllarca sulayıp büyüttüğü ağaçların gelecek nesillere aktarmak içi biriktirdiği ağaç tohumlarını ormanların yeniden yeşillenmesi için yetkililerle paylaşmaya hazır olduğunu kaydetti.