Yollar Haberleri

Yollar Haberleri

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Fethiye’de 18’i Çocuk 21 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Türk karasularından lastik bot ile yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 18’i çocuk toplam 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Batmak Üzere Olan Bottaki Düzensiz Göçmenleri Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun su alması üzerine batma tehlikesi yaşayan düzensiz göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

Datça’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 13 düzensiz göçmen kurtarılırken, ülkeyi yasa dışı yollardan terk etmeye çalışan bir şahıs yakalandı.

Bodrum’da isale hattı patladı, yollar göle döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta içinde devreye alınan yeni su ana isale hattı patladı. Bir araç mahsur kaldı, iş yerlerini su basarken yollar göle döndü.

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Muğla’da Yolcu Otobüslerinde Emniyet Kemeri Kullanımı Hakkında Toplantı Yapıldı

Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından “Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı” istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Fethiye’de 22 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Marmaris’te 15 Düzensiz Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 15 düzensiz göçmen kurtarıldı, bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Datça’ya Dolu Sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim kaynağı Badem ağaçlarının yapraklarına büyük zarar verirken, bir marangoz atölyesine su bastı.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

Datça’da 31 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 31 düzensiz göçmen yakalandı.

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

Bodrum Mumcular’da Sıcak Asfalt Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Muğla’nın Yollarına Milyarlık Yatırım

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da sorumluluğunda 2 bin 346 km yol olan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda yaklaşık 1 Milyar TL yatırımla birinci kat, ikinci kat, sıcak asfalt, parke kaplama olmak üzere 3 bin 261 km yol çalışması ve 162 km otokorkuluk çalışması yaptı.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Bitmeyen Yollar Çileye Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Şifa Kaynağı Formülü: Kış Çayları

Son günlerde herkes hasta. Hastanelerin acil bölümleri ise dolu. Ancak ilaç kullanmadan sağlığı korumanın yolları ise doğa. İşte ilaç gibi kış çayı tarifleri...

Marmaris Açıklarında 13 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçiş yapmak isteyen düzensiz göçmenlerin bindiği lastik bot arızalanınca sahil güvenlikten yardım istediler.

Ölüm Kavşağı Sinyalizasyona Kavuştu

Yaz aylarında Muğla’nın e fazla araç sirkülasyonunun yaşandığı Gökova’dan Fethiye ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı karayolu Gökova Mahallesi yol ayrımında sinyalizasyon olmadığı için çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kaza meydana gelmişti. En son 28 Ekim 2023 tarihinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Buzlanmaya Karşı Tuzlama Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde bulunan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı.

Büyükşehir Kırsal Yollarda Çalışma Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2147 km kırsal yol çalışması ile köy yollarını modern ve güvenli hale getirdi. 13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor.

Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Bot Arızalandı, Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun arızalanması sonrası Sahil Güvenlik ekipleri lastik bot içindeki 25 düzensiz göçmeni kurtardı.

Fethiyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulunun 3 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldığı, bu futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Fethiyespor’da İlyas Yılmazer İle Yollar Ayrılıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Bodrum'da 84 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde 84 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi ve ülkeyi yasadışı yollarla terk etmeye çalışan 1 Türk vatandaşı yakalandı.

Datça’da 16 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 16 düzensiz göçmen kurtarılırken, ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 şahıs yakalandı.

Büyükşehir kendi ürettiği trafik levhalarından 24 Milyon TL tasarruf sağladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi yolların ve ulaşımın güveliği için 164 bin trafik levhası montajı yaptı. Büyükşehir bu levhalardan 91 binini kendi tesislerinde üreterek 24 Milyon TL’lik tasarruf elde etti.

Fethiyespor'da Taner Gülleri yollar ayrıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.