Zabıta Haftası Haberleri

Zabıta Haftası Haberleri

Başkan Oktay: “Hepinize çok güveniyorum”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelini kahvaltıda ağırladı. Oktay, “Her birinize çok güveniyorum. Yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalar için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

FTSO’dan Sadık Bağlan’a ziyaret

Zabıta Haftası’nın 197’inci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kaya, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Tokat’tan Zabıtalara Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi bünyesinde ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan zabıta personellerinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Başkan Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, Zabıta Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılını zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Başkan Gümüş Zabıta personeli ile bir araya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Zabıta Haftası nedeniyle Menteşe Belediyesinde görev yapan Zabıtalar ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN GÜMÜŞ, “ZABITALARIMIZ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Birimini ziyaret ederek ekiplerin zabıta haftasını kutladı.

BODRUM’DA ZABITA HAFTASI KUTLANIYOR

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, 1-7 Eylül 'Zabıta Haftası' dolayısıyla etkinlikler düzenleniyor.

Başkan Oktay’dan zabıta haftası mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MÜDÜR BAĞLAN’DAN ZABITA HAFTASI MESAJI; ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, ‘’Zabıta Haftası’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN OTGÖZ, ZABITA TEŞKİLATININ 196’NCI YILINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelinin günlerini kutladı.

BAŞKAN EROĞLU’DAN ZABITA MÜDÜRÜ BAĞLAN’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, ''ZABITA HAFTASI'' dolayısıyla Fethiye Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı ziyaret etti.

Karaca’dan Zabıta Müdürlüğü’ne Ziyaret

Zabıta Müdürü Sadık Bağlan ve diğer zabıtalar personelleri tarafından karşılanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birimi tek tek dolaşarak Zabıta Haftası’nı kutladı.

Fethiye Zabıta Ekipleri Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri 1-7 Eylültarihleri arasının Zabıta Haftası olması nedeniyle Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Törende Atatürk Anıtı önüne çelenk sunan Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Zabıta teşkilatı, her koşulda devletine bağlı milletimizin birlik ve beraberliği ile adalet ve güven, doğruluk ve dürüstlük, huzur ve sukunet, şeffaflık ve tarafsızlık, insan haklarına ve çevreye saygı, kalite ve verimlilik, şehir kültürünü oluşturmak ve korumak, katılımcılık, yardımseverlik ve halkımızın sağlığı için her geçen gün hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam balanı oluşturmanın haklı gururu ile fedakarca çalışmaktadır” dedi.

FETHİYE ZABITASI’NDAN ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Haftası’nı kutluyor. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Zabıtası Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okundu. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay ve daire amirlerinin yer aldığı törene, geçtiğimiz ay ölümden dönerek Fethiye Belediyesi himayesinde hayata yeniden tutunan yeni Zabıta personeli Aslan’da katıldı.