Zam, Haberleri

Zam, Haberleri

Fethiye’de Cep Yakan Sakatat Fiyatları!

Ramazan zam ayı oldu. Ramazan ayının gelmesi ve enflasyonun artmasıyla birlikte kırmızı ete gelen fahiş zamlar vatandaşın belini burktu. Kırmızı etten sonra bir zamda sakatat fiyatlarına geldi.

Fethiye Üretici Pazarı Tezgah Fiyatları Ne Kadar? Ramazan Ayında Zamlı Fiyatlar Tezgahlara Nasıl Yansıdı?

Fethiye’de Cuma günleri kurulan üretici pazarında tezgah fiyatları, Ramazan ayında ne kadar oldu? Fethiye’de üretilen ürünlerin fiyatları vatandaşlar tarafından nasıl karşılandı? Fethiye’de üretilen sebze ve meyve fiyatlarına zam mı geldi? Tüm detaylar haberimizde…

Başkan Akdenizli’den Belediye Çalışanlarına Yüzde 70 Zam

Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı.

Akaryakıta zam geldi

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

Sigaraya zam geldi

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris grubuna da zam geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre Philip Morris sigara grubuna 5 TL'lik zam geldi.

Öz, “Şuanda ucuz hiçbir şey yok”

Fethiye’de her Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı’nda esnaf, fiyatların yüksek olduğunu FRT TV mikrofonlarına belirtti.

Güven, “Taksimetrelere gelen zama bir nebze de olsa sevindik”

Fethiye’de Taksi Durağı Müdürü Savaş Güven, turizm sezonunda taksilere olan rağbeti FRT TV mikrofonlarına anlattı.

LPG’ye zam geldi!

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla oto gazın fiyatı 1 lira 31 kuruş arttı. Zammın ardından oto gazın litresi Fethiye’de 17 lirayı aştı.

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Fethiye'de ekmek fiyatı belirsizliği

Fethiye'de ekmek fiyatları belirsizliğini koruyor. Valilik kararıyla 6.5 TL olarak belirlenen ekmek, halen 7.5 TL'den satılıyor.

Benzine Yeni zam!

Başta benzin litre fiyatı ve motorin fiyatları olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petroldeki ve dolardaki yükseliş, yeni bir zamma yol açtı. Mazot için gelen son 1,55 TL’lik zammın ardından benzin grubunda da bu gece artış yaşanacak. Akaryakıtta ÖTV artırımı ile gelen zamların ardından Avrupa’da iki ülke hariç asgari ücretle en az akaryakıt alınabilen ülkenin de Türkiye olduğu belirlendi.

Benzin ve Motorine Rekor Zam

Akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergi oranı yeniden belirlendi. Benzin ve motorine litrede yaklaşık 6 lira zam geldi.

Benzine zam geldi

Benzinin litre fiyatına 66 kuruş zam geldi. Zam, bugün itibarıyla pompa fiyatına yansıdı.

AppleTürkiye, ürünlere yüzde 10 zam yaptı

Teknoloji devi Apple, Türkiye'deki ürünlerine yüzde 10'luk bir zam yaptı. Buna göre en düşük iPhone 14 fiyatı, 35.999 TL; en yüksek iPhone 14 Pro Max fiyatı ise 63.999 TL oldu.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

ARAÇ SAHİPLERİNİN KEYFİ KAÇACAK! MOTORİNE ZAM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi.

BEKLENEN İNDİRİM GELDİ 

Benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi geldi.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ZAM!

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişkenlik gösteriyor. Önceki iki gün peş peşe motorine yapılacak olan zamların iptal edilmesinin ardından dün fiyatlar değişmişti. Akaryakıta dün yapılan bir indirim bir de zam sonrası araç sahiplerine bugün kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.

AKARYAKIT FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Petrol fiyatlarında dün yaşanan sert düşüş akaryakıt fiyatlarında flaş bir gelişmeye neden olmuştu. Motorine yapılacak 1,26 liralık zam yaşanan düşüşle iptal edilmişti. Ancak motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.

MANGAL SEZONUNDA AĞUSTOS AYI ARTIŞI

Hava sıcaklıklarının artması ile tatilciler soluğu piknikte alıyor. Gidilen pikniklerde en çok tercih edilen ise mangal oluyor.

MOTORİNE YENİ ZAM KAPIDA

Salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,26 TL'lik fiyat artışı bekleniyor.

YENİ ZAM YOLDA

10 Ağustos günü itibariyle motorin fiyatlarına 1 TL indirim yapılırken araç sahiplerini üzecek haber geldi. 81 kuruşluk motorin zammının ardından akaryakıt fiyatlarına yeni zam geliyor.

HALKIN ALIM GÜCÜ VARMI?

Enflasyonun her geçen gün artmasıyla birlikte zamların da ardı arkası kesilmiyor. Her hafta artan fiyatlar günümüzde bir ürünü almak için vatandaşı iki kez düşündürüyor. İngiltere’de yaşayan ve Fethiye’ye 3 gün tatile geldiğini söyleyen Mustafa Mert, Salı Pazarı’nda ürün fiyatlarını değerlendirdi.

Yumurta Fiyatına Yüzde 50 Zam

Temel gıda ürünlerine yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak yumurta fiyatına yüzde 50 zam yapıldığı öğrenildi. Uygulanan zammın ardından bir koli (30 adet) yumurta fiyatı 60 lirayı buldu.

BENZİNE 96 KURUŞLUK İNDİRİM

14.07.2022'den itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim gelmişti. 19.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere benzine 96 kuruşluk ek indirim yapılacak.

Benzine indirim, Lpg’ye zam geldi

14.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim geldi.

Simit 5 lira

Fethiye’de geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zammın ardından şimdide simite zam geldi. 110-120 gram simit 5 liradan satılıyor.

Peynir Fiyatları Cep Yakıyor

Çiğ süt fiyatına uygulanan yüzde 32’lik zamdan nasibini kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünü olan peynir aldı. Beyaz peynirin fiyatı 100 lirayı gördü.

Benzin ve otogaza büyük zam

Akaryakıta zam yağmuru sürüyor. Son olarak benzine 2,18 TL, Otogaza (LPG) ise 55 kuruş zam geldi.