Ziraat Odası Haberleri

Ziraat Odası Haberleri

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Saatcı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel “Ortak Akıl Ve İstişare İle Sorunları Çözeceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

Özkan, ‘Hep zarar ediyoruz”

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar. Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Karayiğit, ‘Çiftçilerimize neden ikramiye verilmiyor?’

Emekli çiftçiler, çalışan göründükleri için emekliye verilen 5 bin TL ikramiyeyi alamadıklarını defalarca dile getiriyor. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, onların sesi olmak için mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Karayiğit, ‘Bu yağmurlar geç kalınmış yağmurlar’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye’de iki gündür etkisini sürdüren sağanak yağışların toprağa olan verimi hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Karayiğit, “Fiyatlar Çiftçilerimizin İstediği Şekilde Oldu”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, kış sezonundaki sebze fiyatları hakkında bilgilerini mikrofonlarımıza aktardı.

Ziraat Odası hizmeti çiftçinin ayağına taşıdı

Çiftçilerin kayıt altına alınması ve desteklemelerden yararlanabilmeleri amacıyla her yıl gerçekleştirilen Çiftçi Kayıt Sitemi Çiftçi (ÇKS) kayıtları devam ediyor.

Menteşe Ziraat Odası Başkanı Baştuğ ‘Kadın Çiftçiler’ gününü kutladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim kurulu üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ülke kalkınmasında üretimin her alanında kadın çiftçilerin büyük emeğinin bulunduğunu açıkladı.

Baştuğ TZOB yönetim kurulu toplantısına katıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Genel merkezde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyelerin katıldığı toplantıya katıldı.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Fethiye ve Seydikemer zeytini için üretim modeli oluşturulacak

Fethiye ve Seydikemer'de zeytin üretiminde değişen iklim ve ekonomik koşullara uygun üretim modeli oluşturarak verimliliğin arttırılması amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Seydikemer Ziraat Odası öncülüğünde araştırma projesi başlatıldı.

Karayiğit, “ÇKS Başvurularınızı Son Güne Bırakmayın!”

2024 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 1 Eylül’de başladı. 2 Ocak’ta sona erecek başvuruları son güne bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tüm çiftçileri Fethiye Ziraat Odası’na beklediğini FRT TV mikrofonları aracılığıyla belirtti.

Başkan Karayiğit’ten Kaymakam Ertaş'a ziyaret

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Karayiğit, Yangın Riskine Karşı Uyardı

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, anız yakma konusunda çiftçilere uyarıda bulundu.

Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası Düzenlendi

Antalya Demre Ziraat Odası Başkanı tarafından Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası düzenlendi. Müsabakaya, Kubilay Alcu, Lamine Diarra, Ümit Karan, Ceyhun Fersoy gibi tanınmış isimler de katıldı.

Belediye, hibeli mısır tohumu desteği verecek

Milas Belediyesi, üretim yapan küçük aile işletmelerini desteklemek için Hibeli Mısır Tohumu desteğinde bulunacak. 2023 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) veya Milas Ziraat Odası kayıt belgesi, hayvan varlık listesi ve kimlik fotokopisi ile şahsen yapılacak başvurular sonucunda desteklemede bulunulacak.

Seydikemer’de Drone ile İlaçlama Yapılacak

Seydikemer Ziraat Odası önderliğinde şehirde Drone ile ilaçlama yapılacak.

Aday adayı Tilkici üretimin önemine değindi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti. 

İYİ PARTİ’DEN ESNAF ODALARINA ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenana Karayiğit'i ziyaret etti

KARACA SALI PAZARI'NDA ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, beraberinde Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Adem Hıra ile birlikte Fethiye Salı Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldiler.

YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti. 

DEPREMZEDELERE “ASKIDA SEBZE, MEYVE” UYGULAMASI 

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye Afet Gönüllüleri, Pazarcılar Odası ve Ziraat Odası işbirliğiyle hayata geçirilen, depremzedeler için “askıda sebze, meyve” uygulaması bugün Cuma pazarında başlatıldı

KENAN KARAYİĞİT GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Ziraat Odasının olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. 

MUHSİN GÜMÜŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonu’nda Seydikemer Ziraat Odası 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Muhsin Gümüş, yeniden başkanlığa seçildi.

MENTEŞE ZİRAAT ODASINDA MEHMET BAŞTUĞ GÜVEN TAZELEDİ

Menteşe Ziraat Odası'nın 26'ncı genel kurulu Menteşe Öğretmenevinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mehmet Baştuğ üyelerin oyları ile tekrar güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

VALİ TAVLI’DAN FETHİYE ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

Fethiye’ye gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Ziraat Odasını ziyaret etti. 

ZİRAAT ODASI’NDAN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile Meclis Başkanı A. Kemal Karadenizli tarafından İyi Parti İlçe Yönetimi’ne ziyaret gerçekleştirildi.