Fethiye 2. Spor Festivali konukları Kaymakam Fırat'ı ziyaret etti

1-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali makam ziyaretleri ile başladı. Farklı ülkelerden ve şehirlerden gelen festival konukları Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye 2. Spor festivali konukları Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti. İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit başkanlığında toplanan heyet, Kaymakam Fırat’a hediyelerini sunup, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Eyüp Fırat’ta misafirleriyle tek tek ilgilenip, hediyeler verdi. Yöresel kıyafetler ile gelen heyet 2 Ekim Cumartesi günü Beşkaza Meydan’ında halk oyunları gösterileri yapacak. 
“KÜLTÜRLERİ BİR SONRAKİ NESİLLERE AKTARMAK ÇON ÖNEMLİ”
Fethiye Kaymakamlığında konuklarını ağırlayan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Ziyaretimize gelen kendi vatandaşlarımızı hem de kardeş ülkelerin, dost ülkelerin sizin temsilcilerimize hoş geldiniz diyorum. Hep birlikte aslına bakarsanız oyunlarımız kültürü bir sonraki nesle aktarma yolu. Bu açıdan çok önemsiyoruz. Organizasyonu yapan Gençlik Spor Müdürümüz başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlere de buraya kadar teşrif ettiniz, zahmet ettiniz sizlere de teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN