FETHİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, İnönü Caddesi'nde BSK sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdürürken, diğer mahallelerde de kendi ekipleriyle sathi kaplama asfalt hizmetlerine devam ediyor. Ovacık-Babadağ Caddesi ve Yarımada'da devam eden üstyapı çalışmaları bittiğinde, diğer mahallerde çalışmalar sürecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri tarafından Ovacık-Babadağ Caddesi’nde yolda sathi kaplama asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi kendi ekipleriyle, bu bölgede bozulan yollarda çalışmalar yaparak, sezona yetiştiriyor. Ovacık-Babadağ bölgesinde belediye ekipleri 14 bin m² asfalt dökümü gerçekleştirecek. Ovacık yolu yanı sıra Fethiye Belediyesi asfalt ekipleri, yarımada yolunda da düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu bölgede yapılan altyapı çalışmasının ardından bölgede üstyapı çalışmaları Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülüyor. Belediye ekipleri bu bölgede ise 13 bin m² alanı asfaltlıyor.
Fethiye Belediyesi ekipleri aynı zamanda Çiftlik ve Cami Mahallelerinde de asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. Ovacık-Babadağ ile Yarımada hattında devam eden çalışmalar tamamlandığında belediye ekipleri, belirlenen iş programına göre diğer mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürecekler. Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran, bölgede geniş çaplı yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına ilaveten, diğer mahallelerde de Fethiye Belediyesi’nin kendi ekipleriyle üstyapı çalışmalarının devam ettiğinin altını çizdi. Her mahallenin ihtiyacının görülmesi için belirli bir program dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başaran, “Ekiplerimiz Fethiye’miz için çalışmaya devam ediyor. Yol çalışmalarımız Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN