Fethiye Belediyespor evinde kazanmasını bildi, 80-76

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaştı. Taraftarının desteği ile Fethiye Belediyespor mücadeleyi kazanmasını bildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, evinde Akhisar Belediye takımını konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Fethiye Belediyespor 80-76 kazanmasını bildi. Taraftarının desteği ile gerilerden gelen Fethiye Belediyespor galibiyete ulaştı. Maçta Fethiye Belediyespor oyuncusu William Daniels 24 sayı ile galibiyete önemli bir katkı sağladı.
Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Uğur Özen yönetirken, yardımcılıklarını Ahmet Kemal Digilli ve Mehmet Burak Anlatıcı yaptı. Fethiye Belediyespor maça Antino Jackson, Ozan Dilik, Arda Erdoğan, Murat Erensoy ve William Daniels ilk beşi ile başladı. Akhisar Belediye Basketbol ise Berkay Kansu, Hamit Sezaver, Allonzo Coleman, Yavuz Koça ve Daquan Bracey ilk beşi ile başladı.
Akhisar Belediye ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı. Manisa temsilcisi farkı açtı ve ikinci çeyreği de 49-35 önde kapattı. Fethiye Belediyespor uzaktan bulduğu atışlarla skoru 58-58 eşitledi fakat çeyreği 61-58 geride tamamladı. Karşılıklı sayılar ile geçen son çeyrekte Fethiye Belediyespor üstünlüğünü koymasını bildi. Ev sahibi takım  maçtan 80-76 galip ayrıldı.
Bu sonucun ardından Fethiye Belediyespor 12 puan ile 12. sırada yer aldı.
Fethiye Belediyespor 10. Hafta mücadelesinde Bursa temsilcisi Akran Gemlik Basketbol’a konuk olacak. Müsabaka 04.12.2021 tarihinde saat 14.00’da Gemlik Spor Salonu’nda oynanacak. Bursa temsilcisi 13 puan ile 9. Sırada yer alıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN