Fethiye Belediyespor Yükselişte

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 10. Hafta'da Gemlik Basketbol Kulübü'ne konuk oldu. Fethiye Belediyespor mücadeleyi deplasmanda 80-72 kazanmasını bildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Gemlik Basketbol Kulübü’ne konuk oldu. Fethiye Belediyespor  deplasmanda oynadığı mücadeleyi 80-72 kazanmasını bildi. Aldığı galibiyetler sonucu ligin alt sıralarından kurtulmasını bilen Fethiye Belediye 14 puan ile 8. sırada yer alıyor.
Gemlik Basketbol Kulübü ilk çeyreği 20-14 önde tamamladı. İkinci çeyrek de Fethiye Belediye  bulduğu sayılarla durumu 32-32 ye getirdi. İlk yarı eşitlik ile tamamlandı. 3. Çeyrek de lacivert beyazlılar 55-47 öne geçti. Son çeyreği de önde kapatan Fethiye Belediye karşılaşmayı 80-72 kazanmasını bilerek puanını 14’e yükseltti.
Fethiye Belediye 11. hafta da kendi evinde Ted Ankara’yı ağırlayacak. Karşılaşma 10 Aralık Cuma günü Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak. Ankara temsilcisi 12 puan ile 13. sırada yer alıyor.
Fethiye Belediye kendi evinde ki bu maçı kazanması durumunda puanını 16’ya yükselterek ligin ortalarında ki konumundan üst sıralara tırmanmak istiyor.
 Fethiye Belediye kendi evinde oynayacağı bu karşılaşmadan seyirci desteği ile birlikte galip gelmek istiyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN