Fethiye Çalış'a Rus Gelin

Uzun yıllardır tatil beldesi Fethiye Çalış'ta bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak Rus vatandaşı Katherine Kharlamova ile hayatını birleştirdi. 4 yıl önce Fethiye Çalış'a tatile gelen Rus vatandaşı Katherine Kharlamova bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak ile tanıştı. 4 yıl önce başlayan bu arkadaşlık büyük bir sevgiye dönüşerek evlilik ile sonuçlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Uzun yıllardır tatil beldesi Fethiye Çalış’ta bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak; Rus vatandaşı Katherine Kharlamova  ile hayatını birleştirdi.  4 yıl önce Fethiye Çalış’a tatile gelen Rus vatandaşı Katherine Kharlamova; bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak ile tanıştı. 4 yıl önce başlayan bu arkadaşlık  büyük bir sevgiye dönüşerek  evlilik ile sonuçlandı.

 

Barış Manço Bulvarı Barlar caddesindeki  “Oceana Coctail”  Bar’ın sahibi  olan  “Gergin Efe”  lakaplı  Mehmet Karabacak;   4 yıl önce Fethiye Çalış’a tatile gelen Rus vatandaşı  Katherine Kharlamova  ile başlayan arkadaşlığı  ömür boyu hayat arkadaşlığına dönüştü. Mehmet Karabacak’ın kendi işletmesinde gerçekleşen düğün etkinliğinde;  gelin ve damat arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü “Oceana Coctail”  Bar’da gerçekleşen düğün törenine yoğun katılım oldu. Rus gelinin ailesi ve arkadaşlarının da katıldığı muhteşem düğün töreni;  yabancı turistlerinde ilgisini çekti. Çeşitli eğlencelerin ve gösterilerin sunulduğu düğün eğlencesi  gece geç saatlere kadar sürdü. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN