Fethiye'de Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kaymakamlığı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni; Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ile Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’nin Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumundan sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız okundu. 

Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ezgi Tunç, “Cumhuriyet” isimli şiiri okurken; Belediye Fen Lisesi öğrencisi Muhammet Ece, “Bugün” isimli şiiri seslendirdi. Türk Hava Kurumu paramotor ekibi de gökyüzünde “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” yazılı pankart ile dev Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posteri ile uçuş yaptılar.

Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Kaymakam adayı Hilal Kızılkaya, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Garnizon Komutanı Adil Emin Kaya, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, siyasi parti başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri, resmi kurumların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN