Fethiye İyi Parti, Akşener'e gitti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli'ye geldi.Denizli'de yoğun bir katılım ile miting düzenleyen İyi Parti Meral Akşener'i dinlemeye İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'da katılım sağladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli’de miting düzenledi.Meral Akşener Denizli’de büyük bir kalabalığa hitap etti.Meral Akşener’i dinlemek ve görmek için Fethiye’den de katılım sağlandı.İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından yapılan organizasyonla Fethiye’den Akşener sevdalıları Denizli’ye gitti.Akşener’in Denizli Mitingi’ne geçtiğimiz günlerde İyi Parti’ye  tekrar dönen geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı da katıldı.
Miting sonrası açıklama yapan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “İnanılmaz bir kalabalık vardı.Liderimiz Meral Akşener’i dinlemek için Fethiye’den de oldukça kalabalık bir şekilde katılım sağladık.Fethiyeli hemşerilerime Denizli’ye kadar gelerek Genel Başkanımız’ın mitingine katıldıkları için teşekkür ederim “dedi.Ali Fatih Çoban sosyal medya hesabında da  Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “Yüreğin yetiyorsa getirirsin sandığı” diye seslendi.
Geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Merhum Turgut Özal’ın Anavatan’ının 1. Dönemi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2002 dönemi gibi bir coşku gördük. Allah hata yaptırmasın” diye paylaştı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN