Fethiye Kaymakamı Alper Balcı FTSO'yu Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. FTSO heyetinin, Kaymakam Balcı'ya çalışmalar ve projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verdiği ziyarette, 31 Mayıs tarihine çekilen inşaat yasakları ile ilçedeki ticari, turistik faaliyetlerin huzur ve güven ortamında yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 2 Haziran 2022 tarihinde FTSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Halil İbrahim Öztürk, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran, Fatih Tufan ve FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu ile bir araya geldi. FTSO heyeti, Kaymakam Balcı’ya çalışmalar ve projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Görüşmede Muğla’da daha önce 17 Haziran 2022 tarihine kadar uzatılan ancak yeni bir kararla 31 Mayıs tarihine çekilen inşaat faaliyetleri kısıtlaması hakkında değerlendirilmelerde bulunuldu. Fethiyespor’un şampiyonluğuna ilişkin tebrik dileklerinin de paylaşıldığı ziyarette, ilçedeki ticari, turistik faaliyetlerin huzur ve güven ortamında yürütülmesine ilişkin görüşler dile getirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çıralı, Kaymakam Balcı’yı 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Göcek’te gerçekleşecek ‘Fethiye Körfezi, Göcek/Dalaman Koylarının Korunması ve Yönetimi Çalıştayı’na davet etti. Kaymakam Balcı ile geldiği ilk günden bu yana yakın temas halinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çıralı, “Kaymakamımızı sürekli halkımızla iç içe sıcak ilişkiler içinde görmek bizleri çok mutlu ediyor. Üyelerimizin ve Fethiyemizin sorunlarına çözüm üretmek adına gösterdiği yoğun çabadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.   

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı  FTSO'yu Ziyaret Etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN