FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ'NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, Yaşat Yaşlı Arkadaşımla Topluluğu ve Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) işbirliği ile yaş almış insanlarla birlikte Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

60 yaş üzeri insanların aktif ve sağlıklı yaşlanmasını amaçlayan Fethiye Tazelenme Üniversitesi, Hıdırellez etkinliği gerçekleştirdi. Marina Boutique Hotel’de gerçekleşen etkinlikte canlı müzik eşliğinde yemekler yenerek Hıdırellez kutlandı. Pandemi döneminde internet üzerinden mutfak sanatları eğitimi alan Fethiye Tazelenme Üniversitesi Öğrencileri, yaptıkları yemekleri etkinliğe getirerek birlikte yediler. 


“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ”
Fethiye Tazelenme Üniversitesi’nin kurucusu Cemil Yavuz “Fethiye Tazelenme Üniversitesi sosyal sorumluluk projesinin kurucusuyum. Fethiye Tazelenme Üniversitesi 60 yaş üzeri insanların aktif ve sağlıklı yaşlanmasını amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesi. 4 yıl boyunca biz büyüklerimizle beraber müfredatı takip ediyoruz. Pandemiyle beraber de verdiğimiz derslerden biri de mutfak sanatları diye bir ders. Hıdırellez olması nedeniyle bu ders kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdik. Türkiye’nin en büyük yemek akademisi olan Uluslararası Yemek Akademisi (USLA) iki dönem bizim öğrencilerimizle internet üzerinden ders yaptılar. Bugün de oradan gelen değerli hocamız Cenk hocayla ve derslerimizin koordinatörü Dilek hanımla beraber planlanan bir etkinlikle hocamız öğrencileriyle ilk defa yüz yüze ders yaptı ve hep beraber Hıdırellez’i kutladık. Biz bu vesileyle de hem USLA Akademi’ye hem de Cenk hocamıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.


“AKADEMİ OLARAK BUNDAN ÇOK KEYİF ALIYORUZ”
Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi eğitmeni Cenk Akkaya “İki senedir bu etkinliği beraber gerçekleştiriyoruz ve biz akademi olarak bundan çok keyif alıyoruz. Yeni öğrencilerimizin olması ve onlarla yeni paylaşımlar içinde çalışmak son derece mutlu ediyor. Umarım önümüzdeki dönemlerde devam edeceğiz” dedi.


“ETKİNLİĞİMİZİN EN BÜYÜK AMAÇLARINDAN BİRİ BEREKET SOFRASI”
Etkinliğin en büyük amaçlarından birisinin bereket sofrası olduğu söyleyen Fethiye Tazelenme Üniversitesi Mutfak Sanatları Koordinatörü Dilek Aykut “Etkinliğimizin en büyük amaçlarından biri bereket sofrasıydı. Bütün öğrencilerimiz yaptıkları ürünleri getirdiler. Birlikte burada paylaştık. Gençler ve yaş alanlar ortaklaşa bir paylaşım yaptılar. Sağ olsun Cenk hocamız da İstanbul’dan gelip bize çok büyük katkıda bulundu. Onur, şeref verdi. Harika bir etkinlik, çok mutluyuz. İnsanları mutlu görmekten dolayı çok mutluyuz. Her şey yolunda. Tazelenme üniversitesi kurucumuz Sayın Cemil Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde bu grup toplandı” dedi.

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ'NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİFETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ'NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİFETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ'NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN